KORG PA 500 TR (süper 2/4 ritim demoları)

Cevap: KORG PA 500 TR (süper 2/4 ritim demoları)

arkadaşlar ben sd kartı açamıyorum nasıl tanıtacagız bun sd kartı

kartınızın sd kart olduğuna emin olun,piyasada bulunan sdhc kartlar var maalesef bu kartları org görmüyor,

orgunuzun kartı veya içindekileri görmesi için,
kartınız SD tip kart olması şart 4 cb geçmesin
kartınıza RAR dosyası setler yüklemeyin rardan çıkarıp karta öyle atın yoksa org görmez,kart boş görünür,

orgtan kartı görmek için media tuşuna basın ve ekranın altında büyük harflerle SD yazar ona dokunun,eğerki usb yazarsa USB yazan yere dokunup SD seçin o zaman kartınızın içerisindekileri dosyaları görebilirsiniz,

cazırtı cuzurtudan cihaz kendini gösterememiş be zafer kardeşim,keşke kayıtlar daha temiz olsaydı.

cazırtı cuzurtudan cihaz kendini gösterememiş be zafer kardeşim,keşke kayıtlar daha temiz olsaydı.

okan abi o cazırtı cuzurtuda cihazdan çıkıyo :D :D
abi kayıt proğramını bi türlü doğru kullanmayı başaramamıştım, :)

arkadaşlar bu ritimleri orga nasıl yüklicez uzantıları mp3 mp4 falan kafam karıştı

arkadaşlar bu ritimleri orga nasıl yüklicez uzantıları mp3 mp4 falan kafam karıştı

bu ritimler zaten orgunuzda yüklü hocam yükleme yapmanıza gerek yok,
orgunuzun türkiye bölümüne girin karşınıza çıkacak,

bu ritimler zaten orgunuzda yüklü hocam yükleme yapmanıza gerek yok,
orgunuzun türkiye bölümüne girin karşınıza çıkacak,

Zafer kardeş Ahmet-can18 rumuzlu arkadaşın kullandığı enstürman pa55tr yazıyor..Bizim 500tr ritimlerini kendi orguna yükleyecek herhalde ...Ahmet-can18 Zafer kardeş bunları atıyorum ki orgda çalmış ve cep telefonu ile kaydetmiş tabiki burada format mp3 yada mp4 olur.... bunlar dinletisi :) sana istersen pa500tr backup orjinal dosyasını atayım ama bunuda senin makine görür mü onu bilmem kardeşim....Orjinal ritimler backupta olur...Haa orjinal ritimleri ve drumları perc. falan set yapıp buradan vermek gerekir.Oda biraz zahmetli bir iş ...

Zafer kardeş valla sana helal olsun.Zannedersem pa3X e geçtin ama halen pa500tr konularına sahip çıkıyor ve en azından ben sattım artık ilgilenmiyorum demiyor ve üşenmeden cevap yazıyorsun ya yolun açık olsun...

Zafer kardeş valla sana helal olsun.Zannedersem pa3X e geçtin ama halen pa500tr konularına sahip çıkıyor ve en azından ben sattım artık ilgilenmiyorum demiyor ve üşenmeden cevap yazıyorsun ya yolun açık olsun...

Eyvallah abi saolasın.Mesajınızı yeni gördüm.Güzel sözlerin içinde teşekkür ederim,
yardımlaşmayı severim,birinin bir sıkıntısı olsa bende sıkılıyorum yardım edip sıkıntısını gidermeye çalışıyorum,benimde bilmediğim çok şeyler mutlaka var.biliyorsam kesinlikle yardımı esirgemem kimseden.