KORG PA 500 TR (yeni roman demo)

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 4K
Cevap: KORG PA 500 TR (yeni roman demo)

yok abi bor müziğin kitide değil pa 80 kiti bu bor müziğin romanlarında böyle canlı davul sesi gelmiyor zaten davul sesleri nasıl ama iyimi

bu ritime benzetmiştim,

Ekli dosyalar

• pa 500 tr romannn ritim.mp3
    938 KB · Görünümler: 191

yok abi bunlar hep pa 800 den uyarlanmış hemde bitane ritim değil orda çalan ardı ardına açtığım için 3 4 tane ritim değişyor

yok abi bunlar hep pa 800 den uyarlanmış hemde bitane ritim değil orda çalan ardı ardına açtığım için 3 4 tane ritim değişyor

güzel olmuş kuscy hoş olmuş ellerine sağlık

teşekkürler abi uğraştık biraz ama bu aletin fabrika ritimlerindeki romanları hiç sevmedim ya pa 55 de ki davul kiti yokmu nasıl inletiyor ortalığı o bile olsa iyi olurmuş

teşekkürler abi uğraştık biraz ama bu aletin fabrika ritimlerindeki romanları hiç sevmedim ya pa 55 de ki davul kiti yokmu nasıl inletiyor ortalığı o bile olsa iyi olurmuş

pa 800 deki bazı davul kitlerini yükle kardeş hepsini değilde bazı davul kitlerini okuyo pa 800 ün o zaman pa 55 tr nin davul kitlerini bile aramazsın,pa 500 ün kendi davul kitleri bence muhteşem pa 55 tr deki gibi bırak daha sert davullar elde edebilirsin,sanırım sert ritimleri daha çok seviyorsun,

aynen abi sert ritimler hoşuma gidiyor vurdummu böyle güm diye içini titreten ama olur ya daha olmassa ilerde değştiririz hep aynı alette kalcak değiliz :D

güzel ritim kardeşim bu ritimi paylaşıcak mısın?