Korg pa 500tr? Or 700v2 plus?

Cevap: Korg pa 500tr? Or 700v2 plus?

kardeşim pa500 vardı gittim pa 80 aldım sonra pişman oldum sattığıma ama arkadaştada pa 500 var getiriyor bizim evde bazen takılıyoruz karşılaştırıyorum pa 80 daha güzel geliyor bazen bazende pa 500 ü arar oluyorum yani sende öyle karman çorman olma git pa 800 al arkana bakma uğraşma artık yok o set yok bu set o ritim bu ritim falan pa 55 or700 kullandın artık 800 den aşağısını alırsan hata edersin hiç biri tatmin etmez benden söylemesi yani bu pa 500 ü yapan adamlar birazdaha sağlam davullu yapsalar bitane edi zurna koysalar sanki dünya yıkılacak anlamıyorum ben bu işi sadece pa 500 için geçerli değil bütün orglar için çok mu zor adam akıllı sample koymak bukadar teknoloji var güzel udlar kanunlar meyler bukadar zormu bunları yapmak kaç paraysa zaten veriyoruz pa 500 ü yaptılar yetim gibi ortada bıraktılar ne uğraşan var ne ritim yazan yani bana sorarsan ya pa 800 al yada elindeki klavyeni satıpta yeni maceralar arama benim gibi bak ben yok o backup yok setmiş denemekten yemin ediyorum bibuçuk aydır org çalmıyorum yinede karar senin biraz uzun mu oldu :D

peki teşekkür ederim o zamn sabredicem ya pa800 yada 3x

ustad seslerde kalite varmı yokmu yuklemek lazımmı yoksa gerek yokmu biraz acıklarmısın

yok kardesm sadece style user bolumunde 10 falan rıtm gelıyor oda normal usb de olan rıtmler user ses gelıyor onlarda forumda olan sesler bı sey yok

yok kardesm sadece style user bolumunde 10 falan rıtm gelıyor oda normal usb de olan rıtmler user ses gelıyor onlarda forumda olan sesler bı sey yok

hayır oluyor ayarlarında değişiyor seslerin hepsinde efek var

CEM SEN BU İŞİ BİLEN BİRİSİN PARANA YAZIK DEĞILMİ 2X 3XLE NE İŞİN VAR SES EDITEMEYİ BİLİYOSUN AL BI PA500 ÇEVİR PA800 PA80 RİTİMLERİNİ BAK KEYFİNE Bİ ZAMAN SENİ GÖTürür VARSA 4000TLN 256 MB REM MP3BOARDLU PA800 ALIRSIN İLERDE

PA800 ÇİÇEKÇİ KİZ PA80 KONYALIM(dilara)ritmini çevirip pa500e yüklemiştik

diğer arkadaşlara katılıyorum. onemli olan birsonraki aşamada neyle devam edeceğin. yamaha ve korg menüleri farklı geçiş yaparken sıkıntılı oluyor. ben her ikisinide kullandım şu anda 500 var ama yeni yamaha yı düşünüyorum psr950yi. kısaca ritim saund=yamaha,ses saund=korg(oda dsp efektlerden geliyor) bakalım zaman ne gosterecek.

Araba almak org almaktan daha kolay yorumlara bakılırsa. Benimde kafam allak bullak oldu :)

or700 tabiki.. pa500 le yan yana koyup çal farkı anlarsın