• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa 800 256mb ram os 2.03

ender kavlak

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 80
slm arkadaslar bir sorum olacak benim pa 800 e 256 mb ram yapdirdim uzerinde os 2.03 var bu os dogrumu yada 2.02 mi olmazi lazim ben bunu bilmiyorum ve bir sorum daha var orgun uzerindegi 256 mlik yazılılımın yedegini nasil alacagim saygilar

Cevap: korg pa 800 256mb ram os 2.03

Şimdi abicim flaşı takıyosun orguna ; Medıa - Copy bölümüne geliyosun ordan flash bellek seçili olur büyük ihtimal yada orgun üstündeki set All yazar sen aşağıdan pencereyi açıyosun HD yazısına tıklıyosun , tıkladıktan sonra yazılımı seçiyosun Copy To seçeneğine tıklıyosun sonra pencere açılacak sana flash belleği seçip ok diceksin diğer yazılım da aynı şekilde kopyalanıyor saygılar :) teşekkürü unutmayalım

eyvallah usta deneyelım benım orgu remını yapan usta 256 lık yazılımın yedegnı veremıyorum o bende dedı cok sacma degılmı sence cunku madem parasını verıyorsun ve 256 mb lık ram yapdırıyorsun ama sana os nın yedegını vermıyorlar cevap ıcın tesekkürler sagol

barış org açılırken ekranda 256 mb rem yazıyorsa sıkıntı yok os yedeğin yoksa orgun üstünde os yedeğini alabiliyorsun ayrıca sana os yedeğini vermek zorunda kopyala yapıştır yapacak zor bişey değil yerinde olsam ben alırdım vermesi zorunda

aletın ssd u yada hd bolumunde 256 nnın os u olması lazım bende var olmamamsı mumkun degıl cunku her formattan sora 256 olması ıcın os yuklemek gerekır nerden bulcaksın kendı usb ne ıstersen vermez zaten

Kardes orgunu ac USB bellegi tak sonra MEDIA ac ordan SAVE yi sec altta SSD-S yazisindaki okun üzerinden USB yi sec save yap
bu Kadar copy farkli bir seydir saygilarimla

sagolun bilgileriniz icin arkadaslar ben birsey anlamadim bu işden ben viyana avusturyada kaliyorum orgu ramini yukselden adam os yedegi bende diyor veremem diyor cok sacma madem os yazılım benim orga özel satın aliniyorsa niye vermiyor os ama yedegi varmi diye bakmam lazim alete bazen set yukluyorum set bozuk oluyor sıkındı yaşıyorum şu an tjrkiyede tatildeyim ancak 2 ay sonra bakabilirim saygılar sevgiler varolun

En güzeli OS dosyasi 2.01 olandir .yani ilk yapilanlar .bende vardi,pa800 256+2.01 os
sattim ihtiyactan dolayi.en güzeli alabiliyiorsan x3 al ..kendi yöntemi ile 512mb oluyor.ve bunu org kendi yapiyor. pa 800 os dosyasini ilk olarak frankfurtta bir alman yapti.hala onun sistemini kullaniyorlar.ve satiyorlar .yani suan ben yapiyorum diyen yalan söyler. cünkü 256 yapan 512 ramda yapabilir yapsinlar görelim..üstelik sen bile 1gb ram takabilirsin ama org onu yinede 64mb diye okur cunku software yani os dosyasidir önemli olan .. almanyada 256 ram yaptiran ikinci kisiyim .ilki bir almandi .bazi seyleri 6 yil önce acikladigimda kimse inanmadi. DEMEK ISTEDIGIM SAMPLER KENDIN YAPMIYORSAN VEYA PIYASADAN ALIP KENDIN ORGUN ICINE ATMIYORSAN; sana orjinal 64 mb yeter,.yada su haliyle idare et .ama profesionel takilacam diyorsan.korg pax3 al 512mb kulanmak icin süper, zaten korg firmasi durmadan birseyler cikariyor yakinda, yani 12 ila 20 hafta sonra korg pax4 cikacak son olarak erkan ucar bana öyle söyledi ..bana 10 un ayda cikacak dedi ,,bu adam bu isin icinde ...birsey daha araplar icin cikarilan (korg pa800ex)bile alman adami tarfindan yazildi 256 mb si unutma

abi hepineze slm bnm orkum 256 lık e bn buna os res yukleyemıyorum ee bna yardım cı olursanız ii olurr

teşekkürler dostum

Moderatör tarafında düzenlendi: