- Enst.
- PA3X...hohner melodika
Cevap: korg pa 800 256mb ram os 2.03
512mb sdram chip ini oluşturacak 4x128 lik chip yok. Yani teknik olarak p800 2x 3x cihazlardan 512mb mümkün değildir. Hani öyle os kısıtlama yoktur.Zaten sdram chip üretim kataloglarını inceleyebilirsiniz. tek chip olarak sadece 64 mb vardır.
En güzeli OS dosyasi 2.01 olandir .yani ilk yapilanlar .bende vardi,pa800 256+2.01 os
sattim ihtiyactan dolayi.en güzeli alabiliyiorsan x3 al ..kendi yöntemi ile 512mb oluyor.ve bunu org kendi yapiyor. pa 800 os dosyasini ilk olarak frankfurtta bir alman yapti.hala onun sistemini kullaniyorlar.ve satiyorlar .yani suan ben yapiyorum diyen yalan söyler. cünkü 256 yapan 512 ramda yapabilir yapsinlar görelim..üstelik sen bile 1gb ram takabilirsin ama org onu yinede 64mb diye okur cunku software yani os dosyasidir önemli olan .. almanyada 256 ram yaptiran ikinci kisiyim .ilki bir almandi .bazi seyleri 6 yil önce acikladigimda kimse inanmadi. DEMEK ISTEDIGIM SAMPLER KENDIN YAPMIYORSAN VEYA PIYASADAN ALIP KENDIN ORGUN ICINE ATMIYORSAN; sana orjinal 64 mb yeter,.yada su haliyle idare et .ama profesionel takilacam diyorsan.korg pax3 al 512mb kulanmak icin süper, zaten korg firmasi durmadan birseyler cikariyor yakinda, yani 12 ila 20 hafta sonra korg pax4 cikacak son olarak erkan ucar bana öyle söyledi ..bana 10 un ayda cikacak dedi ,,bu adam bu isin icinde ...birsey daha araplar icin cikarilan (korg pa800ex)bile alman adami tarfindan yazildi 256 mb si unutma
512mb sdram chip ini oluşturacak 4x128 lik chip yok. Yani teknik olarak p800 2x 3x cihazlardan 512mb mümkün değildir. Hani öyle os kısıtlama yoktur.Zaten sdram chip üretim kataloglarını inceleyebilirsiniz. tek chip olarak sadece 64 mb vardır.