Korg pa 800 emo usb ile 2 milyar gell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Korg pa 800 emo usb ile 2 milyar gell

Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın..yalan değil resimleri bugün koyicam,elden çıkarma babında korg 0 dır emo usb de yanında ne var bunda yalancılıkla xcinox96 ne alakası var.inanmıyosanız ....siz bilirsiz ........ORGU ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR Bİ LİSTE YAPTIM TAM ELİMDE 2 TANE ORGLA 2 TANE EMO VAR KURADA KİM ÇIKARSA

Usta tel in varsa ve istanbulda isen istersen beni ara. Acil bir adet alacağım. 0532 7382856 dan arayabilirsin.

ben demiştim admin lütfen banlansın şu töbe töbe allahım yaaa

Lan şaka yaptım mallar hemen inandınızmı...hehehehehehe mallar hadi lan admin engellesene beni banned yapsana xd xd xd

admini küçük detaylarla üzmeyelim.isteğinizi ben yerine getiririm büyük bir zevkle.

inanmayın sahtekara admin bey yok edin şu korg bayi yi ıp den engelleyin bir daha giremesin bu siteye kimseler ile dalga geçmeye hakkı yok

bence bu konu kaldırılsın daha iyi olur.

Onu Boşver Adam Dalga Geçiyor Resmen Hala Adam İnananlar var numara verenler var valla kınıyorum sizi Valla Biraz Uyanık Olun

Dikkat Bu Konuyu Açıpta Dalga Geçen Korg Bayi Uyenin İp Adresin Farklı Bir Uyeliğide Var Sitede xcinox96 Hatta 2 Mesajıda Aynı Kişi Yazmış

aa kardes çok ucuz naptın sen yaa bunu mutlaka almam lazım .harbi çok ucuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...