Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar karma set yapmasini bilmiyorum eger bilseydim inanin size öyle bir set yolayacakdim ki hersey süper olacak eger bir arkadasimiz yardimci olursa set hazirlayip yoluyacagim ama malesef kimse yardim etmiyor yokmu pa1x den anlayan bir piyanist arkadasimiz saygilarim ile baris
ben de aynıçaba içersindeym. Setleri birleştirmeyi bilseydim ben de güzelbir set oluştururdum ama olmuyor işte. kimi setin seslerigüzelkiminde bazı ritimler güzel. Aslında hepsigüzel de bulunduğun öreye ait işimize yarayanbazıritimler var onları toplamaya çalışıyorum ama olmuyo işte. adamlarbu yolla para kazanıyo kimse yardım etmiyo o yüzden.Canları sağolsun ne yapalım
arkdaşlar benn bir tane set paylaştım bir bakınn sete x1 kullanıcılarıı daha cok nevale var elimde piyanistali arkaşım yanlış anlama lafımııı ama x1 nn soundu dünyada kanıtlanmış birşey hiç bir alet onun kadar temiz sound vermiyorr