- Enst.
- G.antep KORG yetkili bayii
merhaba arkadaşlar yaklaşık iki aydır pa300 üzerinde çalışıyorum ve sonunda gaziantep hatay osmaniye gibi çevre illere hitaben pa300 üzerinde nacizane bir set hazırladım genelde bu illerimiz birbirine yakın hemen hemen aynı ritimleri kullanıyoruz ayrıca pa800 üzerindeki ilahi kiti pa300 üzerine dizerek bilindik ilahi ritimlerini pa300 de kullanıma açtım yöre ritimleri arasında yeni ritimler düzenlenmiş ritimler vardır inanın çok emek isteyen ve zaman isteyen bir işelimden geldiyi kadar kendi imkanlarım dahilinde yapmaya çalıştım CÜNEYT ERTAÇ korgun bütün serileriyle ugraşıyor ya allah sabrını arttırsın bence bütün yükü cüneyt beye yüklememek gerek diyede düşündüm ilahi ritimleri ve yöresel ritimleri isteyen arkadaşlar benden isterlerse alabilirler ücret falan gibi bi şey kesinlikle yoktur bi teşekkür kafidir düzenlemeler bittikten sonra seti paylaşıcam arkadaşlar hayırlı olsun cümlemize bol kazançlar dilerim sayğılarımla Asmüzik mehmet geçer
ilahi set solo çalmadım ritimler daha iyi anlaşılsın diye tüm varyasyonlar ve ölçüler kayıttadır
Zippyshare.com - ilahi ritimler pa300.MP3
yöresel bazı ritimlerden örnek demolar
Zippyshare.com - antep halebi.MP3
Zippyshare.com - klrlkhan.MP3
Zippyshare.com - asm ciftetelli.MP3
Zippyshare.com - lntro ciftetelli.MP3
Zippyshare.com - HALAYLAR.MP3
Zippyshare.com - agır halay.MP3
ilahi set solo çalmadım ritimler daha iyi anlaşılsın diye tüm varyasyonlar ve ölçüler kayıttadır
Zippyshare.com - ilahi ritimler pa300.MP3
yöresel bazı ritimlerden örnek demolar
Zippyshare.com - antep halebi.MP3
Zippyshare.com - klrlkhan.MP3
Zippyshare.com - asm ciftetelli.MP3
Zippyshare.com - lntro ciftetelli.MP3
Zippyshare.com - HALAYLAR.MP3
Zippyshare.com - agır halay.MP3