- Enst.
- KORG PA900
Cevap: Korg pa300 modeli
Varsa iyi o zaman tr sini bekliyoruz..
Varsa iyi o zaman tr sini bekliyoruz..

Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Ya kızmayın abiler ama nedir bu yeni org çıkınca hemen alalım meraki birakin Allah askina firmalara calismayin kendinize yazik kim kullandigi aleti 4/4 luk cozmus durumda yada alerin hakkini kac kisi verebiliyor ya prof klavyeci olan amza bile hala triton ve cz101 ler kullaniyorken bizlerin ne bu yeni aler meraki ben kendi adıma konusursam ben or700 kullaniyorum yeter ya daha ne olacak yaptığın is kac paralik ben 300 liraya düğün calacam diye her yeni aleti almak zorundamiyim ha kullanici artik herseyini cozmustur eyvallah yetmiyodur eyvallah insallah yanlış anlasilmam ama benim fikrim bu[/QU
Kardesim birazda olaya soyle bakalim egerki her cikan org alinmassa fabrikalar uretken olmaz yani gecmiste yamaha psr 62 ler satis patlamasi yapmasaydi bugun tyros serileri psr serileri korg pa serileri roland serileri olmazdi bugun sample sesler olmazdi bugun usb hazirliyanlar olmazdi anliyacaginiz genis bir sektor olmazdi yenilik her zaman iyidir. YENİLENMEYEN YENİLİR. Ama cihazi tam tanimamak konusunda size katiliyorum herkes elindeki iyi tanisinki bir sonraki ust modele geciste sikinti yasamassin.
Saygilarimla,