Korg pa300 modeli

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Korg pa300 modeli

Varsa iyi o zaman tr sini bekliyoruz..

Mustafa abi faceyi açarmısın..

fiyat 799 euro kendi sitesinde açıklanan.

Ya kızmayın abiler ama nedir bu yeni org çıkınca hemen alalım meraki birakin Allah askina firmalara calismayin kendinize yazik kim kullandigi aleti 4/4 luk cozmus durumda yada alerin hakkini kac kisi verebiliyor ya prof klavyeci olan amza bile hala triton ve cz101 ler kullaniyorken bizlerin ne bu yeni aler meraki ben kendi adıma konusursam ben or700 kullaniyorum yeter ya daha ne olacak yaptığın is kac paralik ben 300 liraya düğün calacam diye her yeni aleti almak zorundamiyim ha kullanici artik herseyini cozmustur eyvallah yetmiyodur eyvallah insallah yanlış anlasilmam ama benim fikrim bu

Ya kızmayın abiler ama nedir bu yeni org çıkınca hemen alalım meraki birakin Allah askina firmalara calismayin kendinize yazik kim kullandigi aleti 4/4 luk cozmus durumda yada alerin hakkini kac kisi verebiliyor ya prof klavyeci olan amza bile hala triton ve cz101 ler kullaniyorken bizlerin ne bu yeni aler meraki ben kendi adıma konusursam ben or700 kullaniyorum yeter ya daha ne olacak yaptığın is kac paralik ben 300 liraya düğün calacam diye her yeni aleti almak zorundamiyim ha kullanici artik herseyini cozmustur eyvallah yetmiyodur eyvallah insallah yanlış anlasilmam ama benim fikrim bu[/QU

Kardesim birazda olaya soyle bakalim egerki her cikan org alinmassa fabrikalar uretken olmaz yani gecmiste yamaha psr 62 ler satis patlamasi yapmasaydi bugun tyros serileri psr serileri korg pa serileri roland serileri olmazdi bugun sample sesler olmazdi bugun usb hazirliyanlar olmazdi anliyacaginiz genis bir sektor olmazdi yenilik her zaman iyidir. YENİLENMEYEN YENİLİR. Ama cihazi tam tanimamak konusunda size katiliyorum herkes elindeki iyi tanisinki bir sonraki ust modele geciste sikinti yasamassin.
Saygilarimla,

Sende haklisin tabi abi ama simdi 3x veya tyros 4 bana göre uc nokta alet bu alette nasil bir ozellik yokki yenisini aldirsin yani her ozellik var daha ussu niye mp3 calmasa ne olur mp3 calacaksa al bi oyuncak orgu birde laptop oldu bitti tabi karar herkesin kendine ait

Bulmuşlar Türkiye gibi bir satış pazarı artık çıkarırlarda çıkarırlar serilerini. Son 10 yıl ve pa serilerinden 50-55-60-80-500-600-800-900-1x-2x-3x nerdeyse yılda bir model pazarın durumu ortada adamlara kızmıyorum arz talep meselesi adamlar elbette ticari mantıkla hareket edecek.Olan milletin cebine oluyor gidip iştahla alıyor pa500 ü çok kısa bir süre sonra çıkıyor 600 ve 900 bu sefer hadi onda özellik fazla onu alalım diyor veriyor elindeki aleti zararına bu hep böyle devam edecek.Daha cokkkkk pa serisi çıkar bu ülke için. Kalın sağlıcakla. ?

fiyatı 1050 dolar