Korg PA600 QT TÜRK DEMOLAR

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 29
  • Görünümler : 17K

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Korg PA600 QT TÜRK DEMOLAR

telefonda dimledim kasariyla aletin tonlari rtimler basarili fakat kisitli fiyatina gore cok basarili bk 5 i gecermi ne yalan soyleyim eger pa500 gibi ise kitler perc ler zor tabi ozelliklerine goz gezdirdim ben bu 600 alirim bk nin yanina arkadas olsun;)

Arkadasım bk5 tamamen kapalı bir alet. Bu ise 96 mb a kadar piyasadaki bir sürü setten karma setler oluşturmana imkan saglayan bir ürün. bk5 te hep aynı sampleları kullanmak zorundasın. bunda ise degişiklik yapabiliyorsun.

hocam bk 5 de sample atamiyosun fakat editleme olayi var yanlis okumadimsa de editleme olayi yok denilmis harici ekleniyorsa eyer basarili derim ekran olayi arti kulanim kolayligi acicindan guzel...

bk5 ve pa600 kıyaslanması mumkundeğil

Vay be!! Viyana Flarmoni orkestrasinda bile bukadar ozellik ve cesitlilik yok.bu pa600 is yapar sa ve de fiyati yuksek olura bizim TRAKYA MUZİK sitesinin sayesinde olur.o kadar konusuluyorki..beyoglu/tunelin gozu burda.bazen dusunuyorum KORG firmasinin elemanlarimi burda.Kor oyle Korg booyle.Korg dan avavnta alsak bu kadar savunmayiz bu firmayi ha!!neyse ...sizi korg uzla bas basa birakim:)))

arkadaşlar iyi hoş da alet güzel tamam lafımız yok .ama ben başlıkta yazdığı gibi bir türk müziği demosu göremedim.hepsi arap ve ortadoğu demoları

pa600 .ün özelliklerini iyi okuyun herşeyi belirtmişler ve bu orga 3x 2x ritimlerini rahatça okutabiliyorsunuz aleti bekliyoruz kısmetse şubat ayında piyasaya 1500 usd olarak satışa sunulacak hayırlı inşallah pa80 sağlamlık olarak ayırmıcagını söylüyorlar

bu aleti alanlar demo koyarlarsa minnetdar oluruz cünki bekleyen gercekten cok bu aleti
tesekürler

slm bence pa600 qt super alet butun korg rıtımli aletleri kullandım su an pa500 tr kullanıyorum memnunum satmayacagm ustene pa600 qt alacam 96 mg ram mp3 bort vokal kesme arab turk karısımlı 1550 dolar olması gayet guzel