• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa80 temiz sorunsuz. 16mb kartıyla

Cevap: korg pa80 temiz sorunsuz. 16mb kartıyla

ilan güncel...

hayırlı satışlar abi

teşekkürler sercan. hayırlısı neyse o olsun. şimdilik halimden emnunum ama arada modelleyip daha güzel şeyler çıkaracağımı düşünüyorum.

hocam korgun 3x inden pa80 ine kadar kullanmış bi kardeşin olarak tüm samimiyetimle söylüyorumki pa80 de bulduğum saundu kaliteyi hiç bi cihazda bulamadım, bu mesajı görenler diyecek 3x le pa80 mi kıyaslanır, 3x'imde oldu pa800 ümde pa80 imde, su an a2000 kullanıyorum ama pa80 in bendeki yeri bambaşkadır.. 7 sene kullandım düğün dernek pich bendi bile arıza yapmadı varmı böyle sağlam alet

hocam korgun 3x inden pa80 ine kadar kullanmış bi kardeşin olarak tüm samimiyetimle söylüyorumki pa80 de bulduğum saundu kaliteyi hiç bi cihazda bulamadım, bu mesajı görenler diyecek 3x le pa80 mi kıyaslanır, 3x'imde oldu pa800 ümde pa80 imde, su an a2000 kullanıyorum ama pa80 in bendeki yeri bambaşkadır.. 7 sene kullandım düğün dernek pich bendi bile arıza yapmadı varmı böyle sağlam alet

üstadım yorumun beni gerçekten motive etti çok teşekkürederim. uzun zamandır pa80 hakkında okuduğum engüzel yorum bu. aslında bende klavyemden fazlasıyla memnunum. sample sesleri, ritimleri onnumara. ama daha hiç pa800le yada x1 x2 x3 gibi üst modellerle sahne yapmadım ve merak ediyorum açıkçası. yani bu modellerle nasıl bir performans olur diye. yoksa bende halimden fazlasıyla memnunum. 2 seneyi geçti alalı ve hiç arızası yok maşallah. hergece sahnem var sürekli çalışan bir alet. yani düğünden düğüne çalışan alet başka hergece enaz 5 saat çalışan alet başka. aldığımda pitchbend potansı bozuktu onu yeniledim ve hala taş gibi devam ediyorum. yorumunuz için tekrar teşekkürederim

sen o klavye ile en az bi 10 sene daha ekmek yersin bende de var 80 sinandan almıştım 10 senelik diyenler görsünler foto koyacam fabrikadan çıkmış gibi daha ne işler yapar bu klavyeler bende 40 gb hard diskte mevcut kullanmıyom bile userlerdeki 5-6 ritim yetiyor..saygılar....

sen o klavye ile en az bi 10 sene daha ekmek yersin bende de var 80 sinandan almıştım 10 senelik diyenler görsünler foto koyacam fabrikadan çıkmış gibi daha ne işler yapar bu klavyeler bende 40 gb hard diskte mevcut kullanmıyom bile userlerdeki 5-6 ritim yetiyor..saygılar....

kesinlikle doru söylüyorsun djramon. diğer mesajlarımdada belirttim. ben keyfi satıcıyım. orgumdan bir şikayetim yok yada paraya sıkışıklığımda yok. sadece modelleyip üstmodel klavyelerinde tadını almak istiyorum mevzu bu. yoksa dediğin gibi devam edersem on yıl daha arkama bakmam taş gibi alet maşallah. ritimlerim seslerimde süper progmada yetiyor düğünede.

güncel.............

hayırlı satışlar abi

hayırlı satışlar abi

teşekkürederim sanada haırlı satışlar kardeşim. sen fiyatı biraz düşük yazmışsın ama acelen vardır mutlaka yoksa o paraya alete yazık. inşallah umduğun gibi olur herşey..