• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pa800 - 2/4

rozenans35

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PROFESSİONEL ARRANGER 800
Korg Pa800 - 2/4 - Potpori - Taksim

Üstadlar bu işe daha yeni başladım.Yaşım 16. Org benim değil bu arada :) Dayımın orgu olup pitchbend'de sorun bulunmaktadır sesi bozuyor yani. Daha 5. ayım ve genelde taksim , meyan yapma ağırlıklı çalışıyorum pek iyi sonuçlar almasamda.. Sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada kendime bir org alıcam bu hafta g600 düşünüyorum sizin önerilerinizede açığım.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9fiT0TNFoPw]Korg Pa800 - 2/4 Potpori - Taksim - YouTube[/ame]

Teşekkürler Saygılar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Korg Pa800 - 2/4

Üstadlar taksimlerle ilgili ufak tefek ipuçları , makamlar ve komaları söyler misiniz :( Yada yaptığım taksimler ne kadar iyi

İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum üstadlar

hicaz parçalarda pich bender sol tarafa kullanırsan tabiki uygun yerlerde daha hoş olacaktır makam bilgisine gelince taksimde istediğin her makama giriş yaparsın bu arada akorların yoktur org çalıyorsan benim düşüncem macundan taksimden önemli olan akorlardır sol elini kullanamadan org çalarsan çok boş olur benden söylemesi

bu arada gemwk4 var g600 parasından ucuza verebilirim g600 e göre sample si olan bir alet dez avantajı içine set bulmak biraz uğraştırıyor düşünürsen 600 liraya bırakacam 542-229-5106

re karari çalıyorsun mi ve si ye koma verek çalarsın yanı.. birde meyan atarken genelde bicbenderi hafiften sola doğru notaları ezerken kullan daha iyi olur birde şunu söylıyeyim parmaklarını geliştirmek istiyorsan her tondan çalış re mi sol üzeri çal derim saygılar...

Sağolun değerli yorumlarınız için arkadaşlar. Fakat dediğiniz gibi pitchbendi sola nerelerde yatıracağımı bilmiyorum öğrenmek isterim :)

Teşekkürler saygılar