• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pa800 MP3 Board Arıyorum

oegbilisim

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Katılım
10 Kas 2020
Mesajlar
4
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
36
Enst.
Korg Pa800
Arkadaşlar merhaba. 25 yıllık Roland E-40 kullanımından sonra geçen hafta kendime bir adet Korg Pa800 aldım. Bu sayede org teknolojisinin nerelere geldiğini de görmüş oldum. Amatör bir kullanıcıyım. Pratiklik biraz ön planda oluyor benim için. Bu sebeple yaptığım çalışmaları kolay bir şekilde kayıt etmek gibi bir niyetim var. Mp3 board muhtemelen bu sorunu çözecektir. Bu sebeple elinde Pa800 için mp3 board olan varsa benimle iletişime geçebilirse çok memnun olurum. Veyahut bana nereden bulabileceğim hakkında yardımcı olabilirseniz de çok memnun olurum. Çünkü internet araştırmamda maalesef bulamadım.
 
1 yıl bekledim satılmıyordu. şükür pa800 mp3 board sattım. Şimdi onca insan var pa800 MP3 arıyan. Kısmet diyelim inşallah bulursun. Saygılar..
 
Nasip diyelim hocam. Bulamazsak da baska cozumleri de var olmadi onlari yaparız.
 
Merhaba. Eğer bilgisayar ile aranız iyiyse belki biraz daha maliyetli olur ama midi giriş - çıkışları olan bir ses kartı alsanız ve bazen hücum kayıt, bazen de vsti destekli kayıt yapsanız aslında bir adım yerine iki adım birden ilerlemiş olursunuz. İkinci el bir ses kartı bile işinizi görür. Devamında zaten biz size buradan seve seve yardımcı oluruz.
 
Ankara da İsa Ünal var 45 50 li yaşlarda Bi abimiz ikinci el hertürlü yedek parça mevcut guvenilir dir
 
Cevaplarınınz için teşekkür ederim arkadaşlar. İsa Bey'den satın aldım mp3 boardu. Aynı zamanda bir ses kartım da var. Biraz daha profesyonel kayıtları özellikle diğer enstrumanlardan alacağım kayıtları bilgisayar ve ses kartı üzerinden alacağım. Ama pratiklik ve o anda aklıma gelen aranjmanları pa800 üzerinden alacağım.
 
Ali hocam bu cihaz yerine cihazın stereo kulaklık çıkışından direk telefona bağlantı yapsak aynı işlem olmuyor mu? Kullanılacak kablonun bir uzu 6.3mm diğer ucu da 3.5 mm.
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 16 69.6%
  • Kararsızım

    Oy: 7 30.4%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri
Üst