• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa800 update pa3x operating system OS 1.63 FULL

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görülen : 11K
Cevap: korg pa800 update pa3x operating system OS 1.63 FULL

Bence paranızı boşuna kaptırmayın müzisyen arkadaşlar.Pa3x sistemi kurulsa ne olur Pa800 e mercedes görünümlü şahin gibi bir şey olur bu bence.Pa800 zaten 256 mb.yapılabiliyor.Zaten 16 Dk.yazılımı var.Yani 128 adet drumkit kullanabiliyorsunuz.Fakat en önemlisi saund jeneratör denen ses kartının kalitesi arkadaşlar.Onu değiştiremedikten sonra sample sesleri kesinlikle 3x kalitesinde okuyamayacaktır ben size söyleyeyim.Ses kartını değiştirmekte mümkün olmadığına göre ben size boşuna masraf etmeyin derim.

Arkadaşlar bu konu yeniden gündeme geldi 100$ gönderdik set gelmedi sakın inanmayın hatta bununla ilgili yeni konu açtım isim karalama gibi bir niyetim yok görmediğiniz şeye para göndermeyin o size güvenmeyip önce para istiyor biz ona güveniyoruz ama set yok :-@

512 ram takarız da onu gosterecek os nerde dtl nın yaptıgı gıbı

teshekkurler

bu ilkin denen şahısın dolandırıcı olduğunu bilmiyorsunuz sanırım bence hiç yaklaşmayın bu program sayesinde epey kişiyi dolandırdı

merhabar arkadaşlar. Ben bir elektrik tasarımcıyım aynı zamanda.. Pa800 ve 3 ve de 2 dahil 512 mb olamaz ve olmaz. Çünkü cpu donanım olarak ddr ram desteği yok... nasıl diye sorarsanız , anlatmak uzun iş.. sd ram kullanılan veri yoluna göre yani mevcut bu adı geçen cihazlara: 4x 64mb yani tek chip olarak sdram lardan daha yükseği üretilmedi.. yok yani. Dolayısıyla cihazlar donanım olarak en fazla 256mb olarak çalışır. Gelelim 600+900+4x e.. bunlarda bu donanım desteği var. yani ddr3 chip.. ama bu cihazlara ram haritasını düzenlemk gerekebilir. Bence pa1x 34 mb üzerine çalışılabilir. Çok ufak ram editi ile yani ramları triton le gibi duble side editlemesi yapılırsa 64 mb rahatlıkla yapılabilir.

emeğe saygılar

bu adam tam bir yavşak çok iyi tanıyorum ben düzceli dana sakın kanmayın bende var bu os yosyası kullanmıyorum gerek yok