kayseri_inces
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- RolandG600-Pa80- Bağlama-
üstadlarım pa80 e başka setlerden olusan card lı cardsız inrolu ritimlerden yüklemek istiyorum. ritimleri doğru çalışşın diye proğramdan drum kitlerini almayıda biliyorum disketime yüklerken xxxx.SET şeklinde bir klöserle atıyorum hersey olması gerektiği gibi fakat disketi orguma takıp load deyip ritimi yüklemek istediğimde -not pa-series- ile başlayan hata veriyor yani -pa serisi için uygun değil yada bozuk veri- anlamına gelen bir uyarı. başka ne yapmam gerekiyor. ritim alacağım setler bozuk desem aynı şekilde diskete yükleme yaparak tam 10 tane farklı denedim ama nafile. bana yol gösterin. pa 80 imde cardlı bacuplu hardiskimdede yedeği bulunan karma bi setim var memnunun ek olarak introlu ritimleri dinlemek istiyorum bazen eşlik etmek istiyorum introlara. ben floop usb emulatör le bu işi yapıyorum yanı biliyosunuzdur. disket yerine emülatör cihazını takıyorum disket yerine flas bellekle hallediyorum. tapi yükleme işini emülatörün kendi proğramıyla yapıyorum çözemedim gitti lütfen yardımda bulunun duacınız olacam.
eğer sizlerde denemek isterseniz yüklemeye çalıştığım 10 adet introlu ritimleri buraya koyayım ustadlarım belki arayan arkadaşlar vardır onlarda indirmiş olur fakatt dosyalar alıntıdır alıntıdır alıntıdır bilginiz olsun
eğer sizlerde denemek isterseniz yüklemeye çalıştığım 10 adet introlu ritimleri buraya koyayım ustadlarım belki arayan arkadaşlar vardır onlarda indirmiş olur fakatt dosyalar alıntıdır alıntıdır alıntıdır bilginiz olsun