• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Kronos almayı düşünüyorum Yorumlarınızı bekliyorum

• Konbuyu başlatan odewin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görülen : 4K
Cevap: Kronos almayı düşünüyorum Yorumlarınızı bekliyorum

rica ederim, şimdi çoğu arkadaş neyle neyi karşılaştırıyorsun diyecektir. Wave rom aranıyorsa bilgisayarda gb larca steinway piano sample'ları, sax vst.leri, garritan violin programlarının üstüne yoktur sanıyorum. Cihazları bunları total olarak proses edebilsin diye alıyoruz. Ama malesef her yeni çıkan cihazda wave rom dan başka bir ekleme yok. Akustik ve analog modellemenin babası zaten moss ve radiasta var. Yeni birşey değil. kısacası değmez. yorumlarım subjektif olabilir, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

yani elmalarla armutlar birbirine karismis ama sizde farkindasiniz :)
Moss gercekten harika bir olay ama bilmem konuyla alakasi yok belki ama bakiyoruz govdesiz enstruman kullanmak sanki matah birsey gibi nasilda cig gibi buyuyup gidiyor govdesiz gitar,saz,keman,ud ...
Maddi bir sIkInti yoksa suanda Kronosun Klasinda bir sinti yok malesef, Motif hastalari bile artik kabullendi bunu dunyada ...
Tabi pa3x icin yapilmis sample i kullanmak icin almaya tabikide degmez ;)

Aynen hocam. Demek istediğimi anlatabilmişim ne güzel :) Midi yazmak için alınacak cihaz değil. Elbette güzel olacak, elbette biraz farklı olacak. Sonuçta yeni bir model. Bir çok özelliği içinde barındırıyor. Ama çoğu wave rom. Aslında makyajlanıp derlenip toparlanıp bize satılıyor cihazlar her sene. bu düzen böyle. Maddi sıkıntı yoksa en iyisini alalım hepimiz. Ama kronosla yapıp da M3 ile yapamayacağın ne var? Tritonla yapıp onunla yapamayacağın ne var? Fiziksel tek model var mesela kronosta. Tüm ses motorları zaten moss ve radiasta var. Ha çıkar birisi derki bana plucked stringte 7 polifoni yetmiyor. 40 tane lazım. Buyursun alınabilir tabi ki ...Ama dediğin gibi sample kullanmak için alınacak cihaz değil.