- Web sitesi
- www.sametdeniz.com.tr
- Enst.
- Roland G600 - KORG Pa3XLe - Cubase
ritimleri dinledim.net ve temiz ritimler çoğunlukta.ataklar genelde uygun yapılmış.malum eski ritimlerde ataklar genellikle uygun değildir.halit hocanın,cino nun,cms nin ritimlerini tercih ediyorum ben genellikle g-600 için.bu orgu kullanmamın en büyük sebebi seslerinde hüzün ve duygunun yoğun olması veya bana öyle gelmesi.8 ritim olması tek olumsuz yanı ama her güzelin bir kusuru olur o kadar.yaşlı olduğundan düğmelerine biraz dikkatli dokunmak gerekir.neticede benim gibi piyano ses ağırlığı kullanan ev kullanıcıları için bence fiat/performans olarak yeter de artar bile.......
aynen öyle fatalcoder üstad.bu benim 5 veya 6. roland g-600 üm.artık son olacak inşallah.diğerlerinde ağır arıza olmasa zaten satmazdım.bence de g-600 arabesk için yaratılmış bir alet.pa80 ve ayarında pekçok org kullandım ama g-600 tadını bulamadım.prof olarak ilgilensem tabiki pa800 ve üzeri org kullanırdım.ama hobi olarak kullandığımdan dertlendiğim zaman sesi beni tedavi ediyor resmen.dikkat edin mesela korg veya diğeri aletler uzun süre dinleyemezsiniz,ancak roland lar dağ bayır kuşu gibi sesi insanı hiç rahatsız etmez.