• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Le Vent, Le Cri/DreamSongs

Cevap: Le Vent, Le Cri/DreamSongs

tbrkler gerçekten güzel olmuş pianolar yamahamı

harika olmuş ellerinize sağlık.ChordSolo çok haklı Piano nefis geliyor.
devamı lütfen!

ellerine sağlık bu çok duygusal ve romantik olmuş... ennino moriccone den EXTACSY GOLD istiyoruz bol macunlu olsun :) süpersiniz

ellerine sağlık bu çok duygusal ve romantik olmuş... ennino moriccone den EXTACSY GOLD istiyoruz bol macunlu olsun :) süpersiniz
Çok teşekkür ederim..

Dediğiniz parçayı sayın Can Başar üstadım yapmıştı bunun üzerine daha yapılabilecek bir şey yok sanırım :)

Kendilerinin müsadesi olduğuna inanarak paylaşmak istiyorum...

Ecstasy of Gold deneme3 by canbasar on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

Çok teşekkür ederim..

Dediğiniz parçayı sayın Can Başar üstadım yapmıştı bunun üzerine daha yapılabilecek bir şey yok sanırım :)

Kendilerinin müsadesi olduğuna inanarak paylaşmak istiyorum...

Ecstasy of Gold deneme3 by canbasar on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
harika olmuş süper başından sonuna kadar dinledim ellerine sağlık ustanın the good the bad and the ugly ben western müziklerini çok severim her fırsattada dinlerim CAN BAŞAR ustaya teşekkürler ennino da bunu dinleseydi keşke

Merhaba Murat.

Yine muhteşem bir seçim yine harika bir performans.Dersine çok iyi çalışmışsın ; sonuç da doğal olarak yıldızlı pekiyi. :)

Zevkle dinledim ; selâmlar...