sistemnk2
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- Yok
macit efendi kardeşim,
artık şuraya yazmaktan vazgeç,terbiyesizliğini bize çamur olarak yansıtma.
öncelikle terbiyesizleşme diyorum.gerektiği zaman gerektiği gibi karşılanacağından hiç endişen olmasın.
şu yazdıklarına cevaplarımızı yazalımda belki rahatlarsın.
bahsettiğin x1 bana 3 defa gelmedi.
neden birşeyleri abartarak şişirerek anlatma ihtiyacı duyuyorsun.hiç bir tartışmanı adam gibi yapamazmısın sen.
size cihaz gönderdim problemli dediniz bende gönderin ücretsiz yapayım dedim ve 6 ay ısrarımla sonunda gönderdiniz yani bana sadece bir kez geldi.
şimdi yine kilitleniyor dediniz.bende hiçbir esnafın yapamayacağı bir şey yaptım ve size ana kart gönderiyorum dedim.hemde bunu dün telefonla konuşmadıkmı.bahsi geçen ana kart 400 lira civarındadır.
bana yazarken sözlerine dikkat et,kime ne yazdığını ne zaman anlayacaksın.beni nelerle tehdit etmeye çalışıyorsun.karşıma çıkacaksan inanki mutlu olurum.o zaman kim kimin yüzüne ne kadar şiddetle tükürür canlı görürüz.
kim kime ne kadar ağır konuşur aynen görürüz canım.
benim ketron konusunda ne kadar usta olduğumu sen bilmek istemesende bilenler biliyor.
ayrıca,neden sürekli olarak ben ve tünel müziği karşılaştırıp rekabet ortamı yaratmaya çalışıyorsun.tünel müzik ile aramızda bir rekabet söz konusu bile değildir.tünel müzik ile görüşmelerimiz saygı çerçevesinde devam etmektedir.ne bizim ne de tünel müziğin,birbirimiz arasında bir yarışı veya kavgası yoktur.bir cihazın tünel müziğe veya bana gelmesi,ne tünel müziği üzer ne de beni üzer.
biz bu konulara doymuşuz ve sizin senaryolarınızdaki gibi değil bu işler.
kargo parasına gelince,
cihazı sattığınız kişiye ptt kargo ile gönderirseniz ben karşılarım dedim.ama kendisi ısrarla mng kargo ile gönderdi ve yinede ben karşıladım yani 45 lira.
ben gönderirken ptt kargo ile gönderecektim yine ben karşılayacaktım ama yine ısrarla mng kargo istendi ise bunda benim ne suçum var.
şimdi söyle bakalım terbiyesiz macit.
hangi esnaf bu kadar yükü çeker.
canımı sıkma benim.
bu durumda kimin mağdur olduğunu anlayan anlamıştır.
anlayana son kez yazıyorum anlamayan olurda cevap yazan olursa yazmaya devam ederim.çünkü hesap veremeyeceğim hiç bir işim yoktur.
kaç kişi benden mağdur olmuşsa (ama senin gibi hikayeden değil)
hepsi beni arasın
yaşantım boyunca kimse benden zarar görmemiştir.
ancak
bana zararını hissettiğim anda gerekeni,yakışanı yapabilecek güçteyim emin olabilirsin.
macit efendi,beni bu tip konularla meşgul etme.
benden memnun değilsen alışveriş yapmazsın.adam gibi davran ve terbiyeli ol.
aksi takdirde terbiyemi zorluyorsun.saygı,sevgi sınırını aşıyorsun.
en son konuşmamızda buraya yazmıştın beni arama gerekeni yap demiştin.
inanki gerekeni yapsaydım şimdi mahkemelerle uğraşıyordun.
her neyse bunu dediğin halde yine beni arıyorsun.
bak yiğidim bak aslanım,benim karşıma çıkma gibi laflarla kendi kendine senaryolar yazma,varsa bana bir nefretin çık karşıma adam gibi ve göster kendini.buralara sen yazdıkça bende yazacağım bundan şüphen olmasın.
ben senin anlattığın gibi bir esnaf olmuş olsam.
400 tl ana kart+45 tl kargo parasını cebimden vermem terbiyesiz macit.
TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR MACIT.
artık şuraya yazmaktan vazgeç,terbiyesizliğini bize çamur olarak yansıtma.
öncelikle terbiyesizleşme diyorum.gerektiği zaman gerektiği gibi karşılanacağından hiç endişen olmasın.
şu yazdıklarına cevaplarımızı yazalımda belki rahatlarsın.
bahsettiğin x1 bana 3 defa gelmedi.
neden birşeyleri abartarak şişirerek anlatma ihtiyacı duyuyorsun.hiç bir tartışmanı adam gibi yapamazmısın sen.
size cihaz gönderdim problemli dediniz bende gönderin ücretsiz yapayım dedim ve 6 ay ısrarımla sonunda gönderdiniz yani bana sadece bir kez geldi.
şimdi yine kilitleniyor dediniz.bende hiçbir esnafın yapamayacağı bir şey yaptım ve size ana kart gönderiyorum dedim.hemde bunu dün telefonla konuşmadıkmı.bahsi geçen ana kart 400 lira civarındadır.
bana yazarken sözlerine dikkat et,kime ne yazdığını ne zaman anlayacaksın.beni nelerle tehdit etmeye çalışıyorsun.karşıma çıkacaksan inanki mutlu olurum.o zaman kim kimin yüzüne ne kadar şiddetle tükürür canlı görürüz.
kim kime ne kadar ağır konuşur aynen görürüz canım.
benim ketron konusunda ne kadar usta olduğumu sen bilmek istemesende bilenler biliyor.
ayrıca,neden sürekli olarak ben ve tünel müziği karşılaştırıp rekabet ortamı yaratmaya çalışıyorsun.tünel müzik ile aramızda bir rekabet söz konusu bile değildir.tünel müzik ile görüşmelerimiz saygı çerçevesinde devam etmektedir.ne bizim ne de tünel müziğin,birbirimiz arasında bir yarışı veya kavgası yoktur.bir cihazın tünel müziğe veya bana gelmesi,ne tünel müziği üzer ne de beni üzer.
biz bu konulara doymuşuz ve sizin senaryolarınızdaki gibi değil bu işler.
kargo parasına gelince,
cihazı sattığınız kişiye ptt kargo ile gönderirseniz ben karşılarım dedim.ama kendisi ısrarla mng kargo ile gönderdi ve yinede ben karşıladım yani 45 lira.
ben gönderirken ptt kargo ile gönderecektim yine ben karşılayacaktım ama yine ısrarla mng kargo istendi ise bunda benim ne suçum var.
şimdi söyle bakalım terbiyesiz macit.
hangi esnaf bu kadar yükü çeker.
canımı sıkma benim.
bu durumda kimin mağdur olduğunu anlayan anlamıştır.
anlayana son kez yazıyorum anlamayan olurda cevap yazan olursa yazmaya devam ederim.çünkü hesap veremeyeceğim hiç bir işim yoktur.
kaç kişi benden mağdur olmuşsa (ama senin gibi hikayeden değil)
hepsi beni arasın
yaşantım boyunca kimse benden zarar görmemiştir.
ancak
bana zararını hissettiğim anda gerekeni,yakışanı yapabilecek güçteyim emin olabilirsin.
macit efendi,beni bu tip konularla meşgul etme.
benden memnun değilsen alışveriş yapmazsın.adam gibi davran ve terbiyeli ol.
aksi takdirde terbiyemi zorluyorsun.saygı,sevgi sınırını aşıyorsun.
en son konuşmamızda buraya yazmıştın beni arama gerekeni yap demiştin.
inanki gerekeni yapsaydım şimdi mahkemelerle uğraşıyordun.
her neyse bunu dediğin halde yine beni arıyorsun.
bak yiğidim bak aslanım,benim karşıma çıkma gibi laflarla kendi kendine senaryolar yazma,varsa bana bir nefretin çık karşıma adam gibi ve göster kendini.buralara sen yazdıkça bende yazacağım bundan şüphen olmasın.
ben senin anlattığın gibi bir esnaf olmuş olsam.
400 tl ana kart+45 tl kargo parasını cebimden vermem terbiyesiz macit.
TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR MACIT.
Moderatör tarafında düzenlendi: