• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

md isteği olan arkadaşlara sarkıyazılır

hakan_erz

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha or700v2pulus
isteyenede or700v2plusla midi yazılır grup rüyam rüyamdan saygılar sevgiler bol kazançlar

Cevap: md isteği olan arkadaşlara sarkıyazılır

Merhaba Adaş senden ricam Ferdi TAYFUR'dan "Sigarayı Bıraktım" şarkısını yazarsan sevinirimmmm...

Rica etsem İbrahim Tatlıses - Aşıksın yazarmısınız..

merhaba üstat 2/4 lük yeni ankara oyun havaları potpori altyapı yaparmısınız.şimdiden teşekür ediyorum

Yazma işlemi para ile mi olacak?

murat kurşun iyi ki varsın kardeş. çok acil, kız arkadas istedi :))

arkadaş elinde olanları paylaşıyorum dememiş ki... md isteği olan arkadaşlara sarkı yazılır demiş...

İSTEK ÜZERİNE sıfırdan parça yazacaksa bence herhalde paralı yazacaktır... siz olsanız istek üzerine sıfırdan parça yazsanız bunu ücretsiz mi, yoksa ücretli mi yazarsınız ....???

cok isteyen md. ci arkadaşlar...demosunu dinler.. beğenirse parasını verir yazdırır...

Moderatör tarafında düzenlendi:

yazma işlemi para ile mi olacak?

bedava kardeşim pra le yaomoyorum arkadaşlar düğün sezonu bitti şimdi sizlerin isteklerini yapıyoz.. Bu arada midiler sadece 700 plus ve a1000 ile yapılıyor bilginize

teşekkürler... ben "haydi abbas" rica ediyorum. ama midi değilde mp3 kaydedersen iyi olur

sizden orhan ölmez den yasa dışı şarkısını istiyorum eğer yayınlarsanız çok sevinirim şimdiden emeğinize sağlık...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri