• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

md isteği olan arkadaşlara sarkıyazılır

Cevap: md isteği olan arkadaşlara sarkıyazılır

Herkese Selamlar Öncelikle Böyle Bir Uygulamayı Gerçekleştiren Arkadaşa Çok Teşekkür Ederim Gayet Güzel Bi İş ...

Benimde İki İsteğim Olucaktı Zeytin Yaprağı Yeşi Ve Fidoş Parçalarını Midi Olarak Hazırlayabilirsen Gerçekten Çok Memnun Olurum Dilersen Elimde Zeytin Yaprağı Yeşil Parçasının MD Altyapısı Mevcut Onu Sana Gönderebilirim Bana Midi Gerekli Şimdiden Teşekkürler Kolay Gelsin...

hakan abim senden oyun havası istiyorum ankaranın bağları kesik çayır koçum benim karyolla ali dayı misket hüdayda nartanesi falan

slm arkadasim sizden bir ricam var huseyin kagitin kafam bi milyon adli sarkiyi yazarmisiniz simdiden tesekurler

Selam arkadasım bana cep numaranı verırmısın

huseyin kagitan kafambimilyon adli sarkiyi yaparsaniz cok sevinirim saygilarimlan

Günlerdir içime çöktü ayrılık ve Yıllar Utansın isimli şarkıları yazabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

bedava kardeşim para ile yapmıyorum arkadaşlar düğün sezonu bitti şimdi sizlerin isteklerini yapıyoz.. Bu arada midiler sadece 700 plus ve a1000 ile yapılıyor bilginize

haırlanıyor kardeşim çok açıl değilse güzel birsey yapıyorum ama inşallah korga uyarda çalışır bizdeki org yamaha biliyorsun

e..kardeşim her nedense burdan hiç bir tane paylaşımın olmamış..
madem para ile yapmıyorsun, o zaman neden özelden paylaşıyorsun ki...
madem amaç paylaşmak..; burdan da paylaş san da işine yarayan herkes faydalansa daha güzel olmazmıydı....??

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri