MD..! İstekleriniz...Sürekli Yenilenecek..!

• Konbuyu başlatan ferit
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 459
  • Görünümler : 207K

İyiki Doğdunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: MD..! İstekleriniz...Sürekli Yenilenecek..!

volkan konak mimoza

yaa ben gene yazmıştım ama. bana elinizde varsa veya bulabilirseniz. HAYAT BAYRAM OLSA, MAVİ BONCUK, SENDEN BAŞKA,AH KALBİM adlı parçaların alt yapıları lazım yardımcı olursanız çok sevinirim..

Selam arkadaslar...
Ibrahim Tatlises'in NANKÖR KEDI parcasi altyapisi olan var mi ? Foruma MD-istek bölümüne yazdim , gören olmadi galiba... istenen altyapilarin nereye de eklendiginden pek bir bilgimde yok...ariyoruz iste...yardimci olursaniz sevinirim...

simdiden tesekkürler

----arkadaşlar ilginize tesekkur ediyorum...su aralar işlerimin yogunlugundan pek nete giremiyorum......

----ama herkes istek istiyor ama istenen isteklere içinizden kimse bu da bende var..al buyur diye paylaşım yapmıyorsunuz...sizlerdende paylaşım bekliyorum......

müslüm gürsesten vay canım vay sarksının md si lazım bana lütfen patlaşırsanız sevnrim. tşkkrler

deNiz seKi isTioRm yaRdımCı oLrmsusunuz..!

üsdat teşekkürler

dertliyim ruhuma hicranımı sardım da yine.Orgta çalmak çok zor, ritimler sürekli değişiyor, mümkünse çok sevinirim

arkadaşlar elinde olan veya yapabilecek olan varsa sevinirim Uğur Arslan Allah gidenleri affetsin şimdiden teşekkürler...

Düzdara Yar düz dara (Adıyaman) türküsü varmı elinizde rica edebilirmiyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri