Meyanlı Çiftetelli

İyiki Doğdunuz :)

rozenans35

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PROFESSİONEL ARRANGER 800
https://www.youtube.com/watch?v=E77aeHQpqcM Arkadaşlar meyanlı çiftetelli hakkında görüşlerinizi merak ettim ileride çalan kişi kendinden de bişeyler ekliyor çok beğendiğim bir çalışma sizlerin yorumlarınıda bekliyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Meyanlı Çiftetelli

:) çok güldüm gerçekten :) bas introya ohh çay keyfi yap.. süper. şimdi şaka biyana bu videodan alınacak dersler var : 1: diz çökerekte klavye çalınabiliyormuş. 2: introlar nekadar güzel olsada insanı bizaman sonra sıkıyormuş :) 3: bu en önemlisi aslında adam çiftetelli çalıyor ve pitchbendle birkaç kez modülasyon yapıyor okadar parçanın bütün akorlarına basıyor 4: demekki pitchbende aşık olan klavyeciler bunca senedir boşa yanmışlar pitchbend aşkıyla :)

:) çok güldüm gerçekten :) bas introya ohh çay keyfi yap.. süper. şimdi şaka biyana bu videodan alınacak dersler var : 1: diz çökerekte klavye çalınabiliyormuş. 2: introlar nekadar güzel olsada insanı bizaman sonra sıkıyormuş :) 3: bu en önemlisi aslında adam çiftetelli çalıyor ve pitchbendle birkaç kez modülasyon yapıyor okadar parçanın bütün akorlarına basıyor 4: demekki pitchbende aşık olan klavyeciler bunca senedir boşa yanmışlar pitchbend aşkıyla :)
ha unutmadan, !!meyanlı çiftetelli'' demişsin ama bu videoda meyan yok!!! başlık ''introlu çiftetelli'' olmalıymış

agaa afiyet olsunn :D :D

sanki mididen calıyor gibi ama guzel introlu ritim

İyi yada kötü yorumlar için teşekkür ederim fakat kullanılan org pa50. Bir iki hafta sonra pa800le bir video gelicek o zaman bu kelimeleri sarf edicek misiniz çok merak ediyorum pa50 orga yeni başlayanlar için yani benim orgum.

pitchbend'in bozuk olduğunu bilmeden lütfen yorum yapmayın arkadaşlar pitchbendin yayları bozuk ileri geriden başka gitmiyor

Gerçekten bu forumda boşu boşuna yer dolduruyorsunuz boş yere... İyi yada kötü emeğe saygı göstermeyi öğrenmemişsiniz bu yaşa kadar. Videonun ilerisinde kendisi çalıyor zaten

pitchbend'in bozuk olduğunu bilmeden lütfen yorum yapmayın arkadaşlar pitchbendin yayları bozuk ileri geriden başka gitmiyor

hocam bu demoyu senmi yaptın ? çalan senmisin yani. onu bi açıklarsan sevinirim. ayrıca ben pitchbendle ilgili yorum yaparken olumlu olarak yorum yaptım.. ritimi açıp pitchbende sarılıp hiç akor basmayan klavyeciler çok piyasada ben onlara söyledim o lafı videodaki şahsı övdüm akor basmış dedim pitchbende sarılmamış dedim bunda kötü bişey yok alınacak kırılacak bişeyde yok. sen eden böyle savunmaya geçtin anlamadım. pa50 hiçte öyle amatörler için bir klavye değil ayrıca ben 2 yıla yakın gazinolarda çaldım pa50 ile. yorumumu tamamen yanlış değerlendirmişsin çok üzüldüm. ben kimsenin emeğine saygısızlık etmem edenede karşı çıkarım.lütfen sende yaptığın yorumlara özen göster böyle fevri ve kırıcı konuşarak biyere varamazsın. beim yorumumu tekrar oku ben şakayla karışık olumlu cümleler kurdum. bu sitede herkezin saygın ve değerli bir yeri vardır kimseye ''boşuna yer dolduruyorsunuz'' tarzı yorumlar yapman çok yersiz ve kırıcı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

demoyu ben yapmadım fakat çok güldüm lafının neresi olumlu hocam onu anlayamadım tam olarak diğerlerini yanlış anlamış olabilirim de '' çok güldüm '' dalga geçmişsiniz gibime geldi neyse uzatmayalım yorumların için teşekkür ederim hocam.