Meyanlı Çiftetelli

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Meyanlı Çiftetelli

adamın introya basıp org kendi kendine çalarken çay içmesine güldüm evet. ama bunu alayeder düşünceyle yazmadım. neyse sen anlamak istediğini anla sorun değil. bukadar alınganlığa gerek yok neticede senin şahsına bir söylem yok burada.

Şahsıma değil ama arkadaşıma var alınganlıkla alakası yok intro çalarken ne yapması lazım ki bu kadar büyüttün abi bu intro mevzusunu. Sadece o introyu dinletmek istedik başta

tamam çok güzel yapmışsınız teşekkürederim. ben müziği meslek olarak yapıyorum buişten para kazanıp geçimimi sağlıyorum ve emeğe saygım sonsuzdur. herşeyle alay ederim belki ama mesleğimle alay etmem ettirmem. o yorumda ne senle ne arkadaşınla alay etmedim tekrar söylüyorum. introya gelince büyütülecek bir mevzu yok intro işte bukadar basit. ben introda çay içmesine güldüm dedim introya değil. aynı orgu bende kullandım aynı introlar bendede vardı bizamanlar. introyuda mevzuyuda büyütmeye gerek yok değerli kardeşim. emeği geçenlere teşekkürler.

tamam çok güzel yapmışsınız teşekkürederim. ben müziği meslek olarak yapıyorum buişten para kazanıp geçimimi sağlıyorum ve emeğe saygım sonsuzdur. herşeyle alay ederim belki ama mesleğimle alay etmem ettirmem. o yorumda ne senle ne arkadaşınla alay etmedim tekrar söylüyorum. introya gelince büyütülecek bir mevzu yok intro işte bukadar basit. ben introda çay içmesine güldüm dedim introya değil. aynı orgu bende kullandım aynı introlar bendede vardı bizamanlar. introyuda mevzuyuda büyütmeye gerek yok değerli kardeşim. emeği geçenlere teşekkürler.

Bu kadar basit abi ya çok büyüttük sanki :) zaten murat abim bu işten para kazanmıyor kendisi memur. Sana bol kazançlar işinde abi Allah işini rast getirsin :)