Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende triton extreme var mossboardlu mossboarda ses atma vs...youtubeta bazı videolarda gördüm özelliklede spiros kottis kullanıyor ve süper mossboard sesleri var.mossboarda nasıl atılıyor sesler bilginiz varmı acaba?
valla arkadaşım bende hiç kullanmadım bilmiyorum moss board bulursam bir tane triton alıcam uygun fiyata eger moss board bulamazsam almıcam triton yoksa bir işime yaramaz bende sesleri için istiyorum zaten
hocam hayırlı işler .bendeki mossboardta batı sesleri var.kurcaladık nası kullanıldığını bulduk hatta on numara keman sesi editledik.yalnız F bankasına hükmediyor mossboard F bankasına nasıl ses atacaz onu bulamadık.F bankasına ses atamazsan mossboard bi halta yaramaz.yani aslında çok güzel ama bize özgü sesleri atamadıktan sonra güzel olsa ne yazar.....
arkadaşlar moss board seti lazım acilen nerden bulabilirim internetten bulabilirmiyim yada nerden satın alabilirim arkadaş için gerekli acil bekliyorum bir cevap teşkler