• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

murat kurşun sevenler gece ölür MD istek

Cevap: murat kurşun sevenler gece ölür MD istek

Ferdesu Cok teşekkur ederim benim icin zahmet etdiyinize göre ama bu orjinal diyil ben orjinali yada ona yakin bir şey ariyorum... ben Azeriyim baku den yaziyorum yardimci olacak tum turk kardeşlerime şimdiden teşekkur ederim. sizde benden azeri şarkilari isteye bilirsiniz bende olsa canla başla veririm.

ferdesu ,cok hizlisin cok iyisin amma sanirim yanlis md yi yuklemissin cok kotu bu dinlersen anlarsin...

ferdesu ,cok hizlisin cok iyisin amma sanirim yanlis md yi yuklemissin cok kotu bu dinlersen anlarsin...

arkadaşlar bakın bu parçanın orjinali yok nete düşen tek şekli bu ancak bir üstad yenıden yazıcak kı orjınale yakın olsun orjınal altyapısı yok bende zamanında ilk aradığımda bunu buldum ve hala nette bu şekliyle var...İlk aradığımın ustunden yıllar geçti siz hesap edin...

sağol delikadir..bende düzelttim linki seninkinide yeni gördüm.bolluk var.:D:D
sitemize nazar deymesin:):)böyle arkadaşlar varken sırtımız yere gelmez.

Murat kursun orginal var isini gorurse paylasayim buradan

Murat kursun orginal var isini gorurse paylasayim buradan

ben ben ben isterim :) varsa orjinal elinde ne kadar varsa hepsini isterim kusura bakma biraz aç gozluyumdur :):) selamlar