• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Murat ŞENPINAR Bugün Cezaevinden Tahliye Oluyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haberci_arif

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.ceptelefonuparcasi.com
Enst.
Korg İS40

2006 yılının Şubat ayında Çekirge`de yaşanan olayda, Murat Şenpınar birlikte yaşadığı 3 aylık hamile Yağmur Taku`yu (29) kafasına bira şişesiyle vurup 46 yerinden bıçaklamış, daha sonra da genç kadını boğarak öldürmüştü.

Haber Kaynak: Tum medya

Müzisyenliğine bi lafım yok türk müziğine kalıcı eserler bırakmııstır.Fakat hamile bir kadını öldürdüğü halde 5-10 yılda dısarı cıkıyor... :( :(

Cevap: Murat ŞENPINAR Bugün Cezaevinden Tahliye Oluyor!!!

Hangi haber inanıcaz arkadaşım hepsi başka başka anlatıyor düzeltilme yapılması direk siteden alındı üsteki linkleri yazıp internet sayfasını kontürol edin :) hepsi başka bişey yaziyorr.. hepsi yalan haber yapiyor. ben 2 haberi sundum daha bir sürü sunarım :)
168111.jpg

3674Adsiz.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

valla "orhancennet" kardeşim bende bılmıyorum bende bı sıtede okudum ordan alıntı yaptım ilgilenen arkadaslar vardır diye...Detayını bende bılmıyorum.Doğrusunu bilen söylesin bizde bilelim ;)

Hangi haber inanıcaz arkadaşım hepsi başka başka anlatıyor düzeltilme yapılması direk siteden alındı üsteki linkleri yazıp internet sayfasını kontürol edin :) hepsi başka bişey yaziyorr.. hepsi yalan haber yapiyor. ben 2 haberi sundum daha bir sürü sunarım :)
168111.jpg

3674Adsiz.jpg

orhan abi milliyetteki haberi okudum. karısı babanla birlikte oldum demiş.
ee babası bayram şenpınar. yahu bizim örnek aldığımız idol diye yıllardır dilimizden düşürmediğimiz insanlara bak be.
yzıklar olsun

hepside birbirinden kötü.öldürmeside,öldürme nedenide iğrenç.son zamanlarda ülkemizde çok iğrenç olaylar yaşanıyor ne yazıkki.

diyecek bişey bulamıyorum...
zaten tüm katiller şuanki hükümetin çıkardığı yasayla tekerteker salınmaya başlandı...
ne diyelim, hepimizin gözü aydın!

facede murat şenpınarın hayran sayfasında, üyelerin mektup yollaması için bulunduğu cezaevinin adresi yazıyordu. bi ara aklımdan geçirdim üstada iki satır bişey yazalım diye. (ben onu uyuşturucu madde bulundurmaktan cezaevinde biliyordum.(o en azından işlediği cürümden biraz daha az kötü))
iyikide yazmamışım. yazsaydım pişman olurdum. romanların yüz karası baba-oğul.

iyi valla insan hayatı bu kadar ucuzmu ? yazık hemde çok yazık Murat şenpınar değil isterse Mozart olsun,hemde eşini öldürmüş,bu adam müzik yapsa ne yapmasa ne ,bu sistemin acil değişmesi lazım zevki kederi insan hayatına kıyanlarında hayatını almak lazım,Düşünün, öldürülen sizinde ablanız bacınız veya kızınız olsa o zaman ne düşünürdünüz.

çok haklısın okan.bencede can alanın canı alınmalı.başka yolu yok.idam cezasının kaldırılmış olması çok kötü oldu.

Sebeb Olanları Kınıyorum Bir İnsan Kolay Kolay Cana Kıymaz Eğer Ucunda Namus Varsa Helal Olsun Derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...