Müslüm gürsesi kaybettik Bir çınar daha devrildi

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 4K

İyiki Doğdunuz :)

AdmiN

Timur ilhan
Yönetici
Administrator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
eskibaba.blogspot.com
Enst.
Trakya Müzik
Müslüm Gürsesi kaybettik.. Bir cınar daha devrildi
824502_htmansetyeni.jpg

Kasım ayında by-pass ameliyatı geçiren; sonrasında karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan, 60 yaşındaki efsane sanatçı Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Gürses için yarın Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlenecek ve Teşvikiye Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm..

Cevap: Müslüm gürsesi kaybettik Bir çınar daha devrildi

gitti müslüm baba allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin. yeri dolmaz müslüm babanın...

Allah Rahmet Eylesin Çok Üzüldüm

Tatlıses'den şok 'Müslüm Gürses' iddiası
İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Müslüm Gürses'in vefat haberinin ardından bomba bir iddiada bulundu.

İbrahim Tatlıses, sanatçı Müslüm Gürses'in vefat haberinin ardından Magazinoteli.com sitesine şaşırtan bir açıklamada bulundu.

İşte Tatlıses'in o açıklaması:

"Senaryo hastanenin aynen planladığı gibi gitti. Baba zaten 1 hafta önce vefat etmişti. Bununla ilgili menajerinin de haberi vardı. Benim de haberim vardı. Hatta hastaneden bir doktor Müslüm Babanın ex olduğunu fakat ailesine söyleyemedikleri için cihaza bağlı tuttuklarını bizzat benim bir yakınıma söylemiş. Doktorlar kimi uyutuyor. Babanın beyin ölümü bir hafta önce gerçekleşmişti zaten. Ben bunu dün akşam sayın Sağlık Bakanımızla, Sezen Aksu’yla ve ayrıca Hülya Avşar’la da paylaşmıştım. Babanın ölümü kalp yetmezliği, akciğer falan filan değil. Resmen yoğun bakımda kaptığı mikroptan öldü. Dün akşam sayın Sağlık Bakanımıza babanın birkaç gün önce yaşadığı yönünde yapılan açıklamaların yalan olduğunu, yarın hastanenin ölüm haberini duyuracağını söylemiştim. Ve aynen de öyle oldu.

Rahmetli babamın da dediği gibi ölü bizim Allah rahmet eylesin.

Babaya Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah mekanını cennet etsin…"

Allah rahmet eylesin.

çok üzüldüm.büyük kayıp.allah rahmet eylesin.

ALLAH rahmet eylesin,

allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Tüm müzik dünyasının başı sağ olsun. Sonsuz hüzünlerimle,

her sevdalının mutlaka müslüm baba şarkısı dinlemişliği vardır.. önemli bi sanatçıydı. ışıklar içinde uyusun