Tabiiki sevgili arkadaşım mümkün olan seslerin hepsi olacak istediğin özel bir şey var ise değerlendirebiliriz tabiiki. Şu anda beni zorlayan tek şey bu iş için ne fiyat yapacağımız konusu. Ben yurt dışında yaşayan biriyim malum Türkiye deki durumlar belli sizlerde çok fazla kazanan insanlar değilsiniz sadece set ile değil fiyat ile de sizleri memnun bırakabilmek lazımUsta elini emeğine sağlık güzel sağlam kalite sample sesler olsun piyasadaki sesler den bıktık artık ve bütün türk estromanları olacak deyilmi bu sette
Mehmedim kolay gelsin 500 ün altı biraz az olur diye düşünüyorum. Orta ya biseyler çıkmaya başladı demo videoları çekmeye başlayacağım YouTube yada Facebook üzerinden takip edebilirsin.Usta teşekkürler ederim aciklama icin evet ozel sesler kaliteli zurna sesleri elektro 4 Telli kaval mey gırnata grani elektro grani tarzı zurna doğu sesleri şuan savaşta tutuluyor ritimler de yine doğu yöresi Grani segavi CİDA esmerim sexani herzani delilo dik halay hızlı 4/4 sallama halay örnek videolar youtube de var hocam by ritimler ses ler olursa çok satar usb inşallah fiyat da makul 500 tl tadından yenmez saygılar