Neden or700 için set yapılmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uğur demirel

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 256 MB RAM+DAVUL
Arkdaşlar bınlerce or700 kulanıcısı var nede bunun ıcınde usb set yapılmadı şole örnegın emo nun gibi bizim ne eksıgımız var illa org mu degıstırmemız lazım bu bizim için eziklik sadece üretici firmaların kar amaçlı işi yani sırf a2000 mı satıcak hepsıne uyumlu yapsalar butun urunler sureklı üretlisede hepsı sureklı satsa yada her urune ayrı usb yapılssa piyasa süreklı dönse daya yi olmazmıydı

Cevap: Neden or700 için set yapılmadı

Set denince dışardan sample atılabilen orglar için enstrüman ve perküsyon sample'ları yapılarak bunlardan ritimler ve registiration denilen ritme uyumlu sesler yapılıyor. Or 700 plus'a sample atılamıyor, zaten türk sesleri ve ritimler kendi hafızasında var, ayrıca sonradan yazılan birçok ritim var. Ayrıca kullanıcıların sesleri editleyerek yaptığı birçok reg. paylaşıldı sanırım. Profesyonel firmalar bu orga sadece yeni ritim ve editlenmiş ses, reg. yapabilir sanırım. Bunu satın alan olur mu bilmem. Emo dan beklenen A2000 için güzel seslerdi sanırım, ritimler az olduğu için hala çalışılıyor.

nedn a2000 e dısardn sample yapılmıyo benm bıldgm son kullanıcıya kapalı dıe bılıyorm

a2000 kullanıcıya kapalı , bazı yamahanın programları ile cihaza sample sesler ritimler paket halinde atılıyor

ne yaparsalar yapsınlar or700 v2 deki ses sorununu cözemezler cunku org buna elverisli degil bosuna ugrasmasın kimse bu gune kadar yapılanlari hepsini topladim bende a300 tr kadar seslerde iyi degil or700 v2 plus :(

or700 e çalısma yapıldı zaten çip takıldı türk sesleri eklendi emonun usb i ile aynı mantık bu sefer çip yerine usb oldu degişen ne ? v1 çıktı v2 çıktı yeni sample atıldı v2plus çıktı yine yeni sample atıldı ritimler yazıldı ve piyasda bol nevale var. daha bundan sonra kullanıcılar haricinde kimseden birşey bekleyemeyiz. or700 üzerinde çalışılma miladını doldurdu artık.

zaten son yapılan regler guzel oldu bnce bn toplama olrak roman reg yaptm fena rıtmler zatn guzel kardsm murat ın yaptkları guzel hasret rıtmı falan yaptı

zaten son yapılan regler guzel oldu bnce bn toplama olrak roman reg yaptm fena rıtmler zatn guzel kardsm murat ın yaptkları guzel hasret rıtmı falan yaptı

rica etsem bende o dediğiniz reglerive ritimleri alablirmiyim

olur paylasıyım elımdekı butun hepsını cem ne zamandır ıstıyosn ama eskı usb bozuldu cogunu tekrar aradım bulamadım fazla bıse yok ama olsun

Herhalde Paxil arkadasimizin istedigi su anki ritimlerden daha farkli styller ve reg dosyalari bide multipadlar daha degisik tarza,cünkü aletin eksigi yok cünkü kendi klasinda harika bir alet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...