Neden or700 için set yapılmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Neden or700 için set yapılmadı

a300 tr kadar seslerde iyi degil or700 v2 plus :(

Ne yorum ama ? ... :)
Şaka yaptığını düşünüyorum...

Or700'ün hakkını bu kadar da yememek lazım üstadım...

hakkatten bnde ck şasırdm bu pa800 le korg i serısı aynı gıbı bıse :)

sayın emreyusuf55 bunu sürekli yapıyor ama bilmediği şey şudur:
A300TR modelini de ben geliştirdim eğer bunu bilseydi A300'ü de kötülerdi.
Ne yapalım huylu huyundan vazgeçmiyor.
Idare edin.

CAN BAŞAR hocam, a300tr deki 507 düz zurna sesi müthiş bi sesti.. keşke bizim plus çipindede olsaydı..

bu arada a300tr ile plus u karşılaştıran arkadaşa baya güldüm :D be kardeşim sana 1 tane video atacam plus çipindeki ritim-seslerle yapılmış olan izle sadece yorumda yapmana gerek yok,a3oo le karşılaştırdığın plus çipine bak :D zamanında bizde kullanmasak a300tr yi inanırız ama... a300tr kesinlikle güzel org o fiyata, hele düz zurnası mükemmel ötesiydi. BU GECEDE EFKaR ... SAUNDA BİTTİM !.. | Facebook

A300tr kullanmadım ama v2 sini kullandım 1hafta bile geçmeden geri sattım ritimlere sözüm yok 10 numara her ritim düşünlüp yazılmış ama ses olarak bende sınıfta kaldı bukadarmı kötü olur bu aldığım ve kullandığım son yamaha oldu birdaha almıycam

sizler emreyusuf55 gulersiniz gülün ama ne yaparsanız yapın haklı olan ben cıkacam can bey evet a300 tr siz yaptınız ve emekleriniz orda tam oturmus gercekten sesleride cok hos olmus demekki cip a300 tr ancak kaldırıyor bu suna benzer 2000 motor gucundeki arabaya 1300 luk motor takmaya benziyor 1300 luk a300 tr tam denk gelmis ha siz 2000 gucundeki or 700 e 1300 motor takarsanız haliyle o araba gitmez or700 de aynen öyle bana seslerinden memnun olan kac piyanist söylersiniz or700 kullanan a1000 cip taktırdım sonuc sıfır dediler or700 iyi ama malesef onuda satacam bu vesile ile yamaha ailesi benden kurtulacak :) kimse kimseyi aldatmasın yamahalarda doyurucu ses yok yok yok var diyen varsa sesleri paylassın görelim :)

CAN BAŞAR hocam, a300tr deki 507 düz zurna sesi müthiş bi sesti.. keşke bizim plus çipindede olsaydı..

bu arada a300tr ile plus u karşılaştıran arkadaşa baya güldüm :D be kardeşim sana 1 tane video atacam plus çipindeki ritim-seslerle yapılmış olan izle sadece yorumda yapmana gerek yok,a3oo le karşılaştırdığın plus çipine bak :D zamanında bizde kullanmasak a300tr yi inanırız ama... a300tr kesinlikle güzel org o fiyata, hele düz zurnası mükemmel ötesiydi. BU GECEDE EFKaR ... SAUNDA BİTTİM !.. | Facebook

kardes sen daha cok gulersin al yanına biri 500 liralık org digeri 2300 liralık org hanginin sesleri daha guzel gör bak o zaman anlarsın gulmeyi :) ben sesleri or700 den daha iyi dedim sende dene sende gör a300 tr ritim olsun ses olsun guzel olmus kimse inkar edemez tek sucu biraz kısıtlı bazı seyleri oda normal fiyatına göre

sayın emreyusuf55 bunu sürekli yapıyor ama bilmediği şey şudur:
A300TR modelini de ben geliştirdim eğer bunu bilseydi A300'ü de kötülerdi.
Ne yapalım huylu huyundan vazgeçmiyor.
Idare edin.

can bey hepsi sizin eseriniz oldugunu biliyorum merak etmeyin :) ama alet digerlerine göre cok cok iyi olmus bence en azından sesleri guzel ritimleri guzel boyuna göre bence or700 cip biraz kucuk gelmis :)

Ne yorum ama ? ... :)
Şaka yaptığını düşünüyorum...

Or700'ün hakkını bu kadar da yememek lazım üstadım...

vallahi cerkezköyde 2 tane var or700 dugunlerde kullanılan biri bende dugune gitmiyorum digeri salonda bir arkadasta onunda yanında ketron x9 var nerde or700 hakkı ustad söyle bana

bu işlerin zorluğunu sadece çekenler bilir.ahkam kesmek kolay ama taşın altına el koymak zor.
eğer bu aletler az sayıda satmış olsaydı ben de 1300lük motor 1600lük kasaya taktığımı kabul ederdim ama binlerce satması 1600lük kasaya 2000 motor taktığımı gösterdi.
bu alet zaten fabrika çıkşlı 1600lük motorla çıktı ama satmadı türkiyede.ne zaman 2000 motor taktım ve binlerce sattı.anlaşıldımı sayın emreyusuf55?
yoksa daha fazla detaylara ineyim mi?
bu konuda türkiyede bir tane ağaç meyve veriyor ve sadece 1 ağaç siz de onu taşlıyorsunuz.devam edin belki günün birinde kurutmayı başarırsınz.allah yardımcınız olsun.

Not:
size kimse gülmüyor ve yaşça benden de büyüksünüz. gülündüyse bu verdiğiniz misal içindir. size değil .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...