- Enst.
- roland bk5or
Arkadaşlar çuvaldızı önce kendimize bir batıralım. başka bir konudaki yazılanlar üzerine düşündüm ve yazmak istedim.gerçi diğer konuda biraz dağılmış ama konunun açılma noktasından başlayacak olursak, bence yapılan herşeyi eleştirmek yerine biraz kendimize çuvaldızı batırmamız gerek diye düşünüyorum. Şimdi sizlere soruyorum, şu BK-5 OR için yapılanlar sizce bu zamana kadar hangi alet yapıldı ki. bırakın bedava dağıtmalarını size bu yapılan işleri bedava olacağını bilmeden önce paket halinde parayla satmayı sunsalardı alır mıydınız ? almaz mıydınız? Peşinden koşulan diğer markaların yaptığı gibi... site açmışlar ve soruyorlar, ne istiyorsunuz diye, ortak olarak ne isteniyorsa onu yapıyorlar. size sunuluyor 150-200 ritim, biz ne yapıyoruz niye şu yok diyoruz. Ama biz ne yapıyoruz herşeyi klavye tek başına yapsın istiyoruz. Biz uğraşalım kendimiz çalalım, akorlar basalım, introlar çalalım istemiyoruz. Arkadaşlar bırakalım bu eleştirme sevdasını, onun yerine oturup çalmayı öğrenelim, müziği öğrenelim.Bizler daha iyi çaldıkça zaten firmalar iyi alet yapmak zorunda kalacaktır. ama kimse çalmayı doğru dürüst bilmezse, bir çok firmanın yaptığı gibi aletin bir adını değiştir, 1-2 özellik ekle, alla pulla sonra sat 3000 euroya durumu çookkkk yaşanır.