neredesin sen xd9 hücum kayıt

Cevap: neredesin sen xd9 hücum kayıt

emegine saglik guzel olmus basarilar....

güzel işler yapacak düzeydesin...ama biraz armoni çalışman gerekli.bu türkünün çok iyi akor yürüyüşü var...internetde bulabilirsin...ben bu konuya eğileceğinden ve çalışıp başaracağından eminim...kolay gelsin dostum...selamlar...

guzel olmus ketron guzel bi cihaz

güzel olmuş başarılar.. kurusaz çok kuru gibi geldi:) biraz derinlik efect falan verilse sanki daha renkli olcak gibi... başarılar..

ketron ketron ketron.....emeğine sağlık....

Emeğine sağlık çok güzel olmuş. Ah ketron şu samle olayını korg gibi kullanıcının isteğine bırakabilirsen piyasada korg, yamaha kalmaz ketron o zaman 1 numara olur. Ketron gibi soundu gerçekçi klavye gelmedi gelmeyecek gibi.

valla yamaha hasdaligim yada yamahadaki kalite farki olmasa kesin ketron derdim gercekden kucumsenecek alet degil emegine saglik super olmus

hocam walla ben xd9 u alalım 1 hafta olacak. sound iyi efek olayı kısıtlı sampleyi fazla işleyemiyorsun. ama sound olarak bence yamaha ön planda. özellikle tyros 3 ve 4 herşey tamam 1 gb ram kullanıcıya açık sound 1 numara. saglam alet. efek sistemi çok geniş. audya tyros ile aynı seviyeye gelebilir. ama yine - de olacak aleti kullanıcı işleyemiyormuş. ses sample atamıyor sadece loop

ben gecende bir demo dinledim beyaz giyme turkusu ketronla ama tabi calanda super calmis gercek orkestra gibi olmus gercek guzel alet ama