neredesin sen xd9 hücum kayıt

Cevap: neredesin sen xd9 hücum kayıt

egerki ketron tyros gibi özellik yapıp kullanacıya bıraksa yamaha ve ketron arasında büyük bir çekişme olur. korg unutulur gider :D

korg zaten bosda millete fiyati dolugeliyor tyros pahali alet onunda etkisi var calismada biraz oyuzden alici sikintisi varmalesef

harika bir iş çıkarmışsın,devamını beklerim,bu alete hastayım abi,hele yaylı ve elektrosu beni mest ediyor.başarılar...

abicim öyle diyorsunda tyros 3 fiyatı 5300 5500 arası pa3x daha pahalı tyros 3 kafa çıkartıyor yeminle arkadas aldı yok böyle birşey ya demolardada 10 numara ama birde yakından dinleyin süper batılar 10 numara trler 10 numara.

Emeğine sağlık güzel demo olmuş.

ben inanın sadece öylesine bi demo yaptım bilgisayarıma ses kayıt programı indirdim kayıt yapıyomu diye bakmak için yinede teşekkürler akadaşlar

ellerine sağlık keyifle dinledim...

abicim öyle diyorsunda tyros 3 fiyatı 5300 5500 arası pa3x daha pahalı tyros 3 kafa çıkartıyor yeminle arkadas aldı yok böyle birşey ya demolardada 10 numara ama birde yakından dinleyin süper batılar 10 numara trler 10 numara.
udat korg pa3 sifir fiyati 6000 tl tyros 2 eller 5500 tl aradaki farki cozebildinmi simdi tyros 4 fransada4200 euro

hocam 2.elde hepsi temiz dökük bulamıyorsun ki sıfır gibi hepsi