• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Nurişahin'nin cevabı böyle olur Okuyun İzleyin

RaPoRSuZ

Co Admin
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa3X
Ben Çok Gururlandım

Bundesliga'da Nuri Şahin fırtınası devam ediyor...

nuri-nin-cevabi-boyle-olur-884814.Jpeg

Bundesliga'da 8. haftanın açılış maçında Köln deplasmanına konuk olan Dortmund rakibini 2-1 mağlup ederken, Dortmund'a galibiyeti getiren isim son dakikada attığı golle Nuri Şahin oldu.

Dortmund'un 2-1 galip geldiği karşılaşmaya Nuri Şahin ve Podolski arasında yaşananlar damgasını vurdu. 1-1 devam eden maçın son saniyelerinde yaşanan gerginlikte Podolski, Nuri Şahin'e eliyle 3-0 işareti yaparak Almanya-Türkiye maçını hatırlattı... Nuri Şahin'in bu harekete cevabı golle oldu... Nuri Şahin, Podolski ile arasında yaşanan gerginlikten yalnızca 10 saniye sonra takımını 2-1 öne geçiren golü attı... Nuri gol sevincini Podolski'nin önünde kayarak yaşadı...

Karşılaşmanın ardından gol sevinci ile ilgili açıklamalarda bulunan milli oyuncumuz Nuri Şahin, şu ifadeleri kullandı: "Olayı fazla büyütmek istemedim. Birazcık duygusaldı."

Nuri 90.dakikada attığı golle Podolski'ye böyle cevap verdi...

Nuri'den Podolski'ye hareket - Genel - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV

Cevap: Nurişahin'nin cevabı böyle olur Okuyun İzleyin

yanlış parmak göstermiş