Cevap: Oguz Berkay Fidan ft Murat Boz - Olmuyor md
O kadar, parçanızı dinledim. Bir bayan olarak başarınıza (Mutfağı geçtim. Be kızıım bu kadar orijinaline sabit çalmanız) bende hayretler uyandırmaktadır. Bu yetenek, muhakkak ya sülalenden yada (benim gibi) aşırı müzik sevgisinden ileri geliyor olabilir. Nice erkekleri bu konuda sol cebinden çıkaracağına eminim. (Ve başardında) Bizim cengaver Türk erkekleri bana alınabilir ama, benimde evlatlarımdan da biri kız. Toplumda bir bayan yer edinmesi içinde, biz sadece tabiki erkek toplumu (İnsan tabiatında en güçlü diye tabir ettiğimiz!) müsade etmeliyizki annelermizde mutlu olsun. Gerçi sizin (Ferdesu hanım,) Arka çıkıp kollanmaya hiç ihtiyacınız yok. Dişi aslana benzetiyorum sizi (sadece tabiiki müzik olarak.) Bu sebebten yola çıkarsak, niçin bildiğim kadarıyla bayanlar bu sitede çok az. Faraza, futbol maçlarında bayanların çok olması, nispeten ayıpları kapatmıyormu? Küfürlü konuşmalar azalmıyormu? Tabiki kendini bilen centilmen erkelere lafım. Yoksa kadınlar hamamına soksan eski tas eski hamam. Meşhur laf, anlayan anlasın, anlamayana anlayan anlatsın!... Başarılarının devamı dileklerimle, sağlıcakla kal...........