• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OmeXr 2011 GW8 SET-8

OmeXrRoland

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
EM50OR x2, EM55OR, G1000, BK5OR
Zuhal Müzik resmi GW8 ritimleri bölüm - 8

Ömer kardeşimize burdan teşekkürler..

Setin İçeriği:

1- Delay Beat
2- Turk 16 Beat
3- Rumba TR
4- Çökertme
5- Funk Halay

Ekli dosyalar

• SET8- OmeXr 05.08.2011 Ritimler.rar
    28.5 KB · Görülen: 364
Cevap: OmeXr 2011 GW8 SET-8

paylaşım için çok teşekkürler, bıkmadan usanmadan ritim yazan ömexr in ellerine sağlık çok teşekkür ediyorum.

ömer kardeşimizin gw8 e verdiği destek için ne kadar teşekkür etsek azdır.sağol varol
elleriniz dert görmesin ..
GW8 Giresun kullanıcısı olarak karşılama ritimlerimiz pasifdir...umarım giresun karşılAma RİTİMİ ÜZERİNDE BİR ÇALIŞMA YAPILABİLİR İNŞAALLAH... HALEN E 70 E 86 G 600 ÜN RİTİMLERİNİ EDİTLEMEKLE UĞRAŞIYORUZ..ŞÖYLE ŞIKIR ŞIKIR BASLI DAVULLU ZİLLİ Bİ RİTİM YAZILABİLİRSE HARİKA OLACAK...

Vay be bu ne hız ALLAH razı olsun ömerden Gw8 kullanıcılarını yalnız bırakmadığı için çok teşekkürler.

bakalım ritimleri deneyelim, henüz fırsatım olmadı ama eminim ki ritimler güzeldir.

ömer bey size olan minnetimi nasıl açıklayacağımı bilemiyorum şu kutlu ramazan ayında sadece sizin için güzel dualar edebiliyorum çok sağol varol gardaş.senin ilk yazdığın ritimlerle gw8 i beğenmiştik hala sen bizimlesin yanımızdasın Tanrı işlerini rast getirsin gardaş

Teşekkürler değerli kardeşim,nederler Ustanın eli öpülür..

ömerbeye sonsuz teşekkürler helal yazdığı ritimlere bağzı ritimleri pa 800 gibi vuruyor

ÖMER kardeşim ellerin dert görmesin bu ramazan ayında ALLAH ne muradın varsa versin diyorum çok sağol

ritimler başarılı ama en önemlisi emek var emeğe saygı ;) güzel ritimler ve güzel şarkılar çalınır bunlarla, devamını bekleriz Ömer'den, herkes için hayırlı olsun.