OR 700 Yardım Ricası? Merak Ettiklerim

İyiki Doğdunuz :)

semazen

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha PSR OR 700 TR V2 Plus
Merhaba arkadaşlar.

Yamaha OR 700 TR V2'de birkaç noktayı merak ediyorum, beni aydınlatırsanız sevinirim.

Klavyemizin açılış ayarlarını değiştirebilir miyiz? Mesela: İlk açıldığında istediğimiz ritmle ve istediğimiz sesle ve de akor bölümü açık olarak karşımıza çıksın.

Böyle bir ayarlama noktası varsa, bilgilendirir misiniz?

Cevaplarınızı bekliyorum ve şimdiden de teşekkür ediyorum.

Cevap: OR 700 Yardım Ricası? Merak Ettiklerim

or700 kullanmayı bırakalı 2 sene olacak ama hatırladığım kadarıyla direkt açılış ayarı yapılamıyor. ancak en son açık kalan registration memory açık geliyor önünüze, istediğiniz ayarları bir registry üzerine kaydederseniz tek tuşla tüm ayarları birden çağırabilirsiniz

öyle bir ayarı yok ama reg olarak ayarlarsınız. tek tuşa bastıgınız zaman hepsi gelir. başka bir türlü olmuyor. eger oluyosada bu zamana kadar hiç denk gelmedi

Duyarlılığınız için şükran.

Evet aynı şekilde reg bankalarını kullanabiliyorum, fakat benim de merak ettiğim açılış profili.

Acılısta sadece ovner bolumune adını soyadını yazabılırsın kardesım or 700 yazısı cıktıgında goruınur

abi ritimde kalmıyorda seslerde en son kullandığın reg kalıyor reglerede istedigin ritmi verirsen istediğin ritmide en kısa yoldan açarsın reg ile yani kolay gelsin