Or700 dilenci demo

Cevap: Or700 dilenci demo

guzel olmus elektrolar iritmler uyumlu e okadar hata herkesde oluyor burda kimse 4 x10 luk yapamiyor malesef oyuzden amac paylasim sagolasin

eline saglik :)

ilker abi saol şimdi senden gormus gıbı olduk sankı ama hep aklımdaydı bnde çalabılırmıyım acaba dedım direk actım kaydettım bu cıktı ortaya :D teşekkurler

ritim seçimin güzel fakat klavye seslerini doğru seçememişsin bence. introdaki saz çok sert bir ses bunun yerine tenor sax yada grup yaylı yada elektro bağlama olabilirdi. şan bölümünde nefesli sazla çalmış buda bir hata. okumuyorsan o bölüme gitar yada string yada elektro piano seçmeliydin daha soft olurdu. ama genel anlamda güzel olmuş eline sağlık kardeşim

paylaşımın kötüsü olmaz ellerine sağlık kardeşim.çalışmalara devam ettikçe herşey daha güzel olacak.

ilker abi saol şimdi senden gormus gıbı olduk sankı ama hep aklımdaydı bnde çalabılırmıyım acaba dedım direk actım kaydettım bu cıktı ortaya :D teşekkurler

Canin sagolsun Kardesim
Dilencileri dovusturuyoz iste ne edelim :D

cok teşekkurler arkadaslarım trakya muzık sağolsun dilencıler mahvolsun :D

ben bu lınkı face de paylasıyrm ama hekes goruyor bn dınleyemıorm face sayfamda neden oluyor acaba