• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Or700' ümü servise verip vermeme konusunda kararsızım? Yardım edebilirmisiniz ?

piyanistanbul

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Picth Bend'im bozuk sese kayıyor. Kimi abilerim ver diyo kimi abilerim verme bi pitch bend için orgu açtırma diyorlar.Sizin görüşlerinizide almak istedim üstadlarım, abilerim.
Not : Orgum daha önce hiç açılmadı.

Cevap: Or700' ümü servise verip vermeme konusunda kararsızım? Yardım edebilirmisiniz

abicim kız mı bu... evlenimş boşanmış davası yapıyosunuz...

vidaları sökülecek ırzına geçilmeyecek :D

pb tamiratı zor ve hasar verebilecek bir işlem değil ....

yaptır gitsin.

Cevap: Or700' ümü servise verip vermeme konusunda kararsızım? Yardım edebilirmisiniz

Saol. Salim abi. Sen dediysen yaptırırım.
Bu piyasada en çok beğendiğim ve örnek aldığım 2 İsimden biri SENsin diğeri Ömer ULUTAŞ.

valla yaptiracaksin baska care yok ama yamaha mi bi daha tövbe bi satabilsem su aleti en saglam alet ketron saundlari, malzemesi saglamligi ama bizim turk milleti degerini bilmiyor nerde kazik var oraya :)))

abicim kız mı bu... evlenimş boşanmış davası yapıyosunuz...

vidaları sökülecek ırzına geçilmeyecek :D

pb tamiratı zor ve hasar verebilecek bir işlem değil ....

yaptır gitsin.

öyle deme orguyla sarılarak yatan çok insan var, kurcalatmak istememeleri normal :D

öyle deme orguyla sarılarak yatan çok insan var, kurcalatmak istememeleri normal :D

zuhahahahahahahhahahahhahahahah :D :D

valla yaptiracaksin baska care yok ama yamaha mi bi daha tövbe bi satabilsem su aleti en saglam alet ketron saundlari, malzemesi saglamligi ama bizim turk milleti degerini bilmiyor nerde kazik var oraya :)))

altı üstü bir pc bend potu başka bir şey yok aletin saglamlıgıyla ne alakası var bunun için tövbe edeceksek pcbend li org kullanmıycaz o zaman çünkü pc bend potu bütün orglarda bozula bilir bu normal orgun garantisi varsa servise götür ücret dahi almazlar garantisi bitmişse çok fazla bir şey tutmaz serviste orjinal pot takar verirler abicim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aynı sorun benim başımada gelmişti, durup duruken ton kayıyordu, Plus çipi takmaya gittiğimizde can bey değiştirelim dedi, cüzi bir rakama değiştirmişleridi. Çok sorun olacak birşey değil. Hem daha önce orgun açıldı bunuda bilmen lazım, sıfırda alsan; senden önce çip takmak için orgu açıyorlar....

altı üstü bir pc bend potu başka bir şey yok aletin saglamlıgıyla ne alakası var bunun için tövbe edeceksek pcbend li org kullanmıycaz o zaman çünkü pc bend potu bütün orglarda bozula bilir bu normal orgun garantisi varsa servise götür ücret dahi almazlar garantisi bitmişse çok fazla bir şey tutmaz serviste orjinal pot takar verirler abicim

kardeş pot değil swiç bende de aynı sorun vardı vallahi teyp tv tamircisi yaptı bak valla 30 lira )))))
ve rolandımın 3 oktav daki sol tuşuda basmıyordu onuda o tamirci yaptı org ile ilgilenen arkadaşlar var erzurumda beceremediler yok swiç yok bort uymaz tuşlar eğri dizilir takımı sökülecek hepsi palavra kardeş sen salim beyin dedğiğ gibi yaptır pirçment her zaman saygılarr