or700 v1 arıza

• Konbuyu başlatan masum83
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 4K

masum83

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
merhaba arkadaşlar
bende or700 v1 var bu siteden birinden aldım sağolsun arızalı cihazı sattı bize bol bol anıyoum ismini telefonlara bakmıyo şimdi ismini vermeyeceğim o kendini biliyor.neyse asıl konuya gelelim aleti ilk açtığımda volume düğmesini çevirdiğimde müthiş bi hışırtı geliyo bi süre sonra kesiliyo.bazende sağ hoparlörden patlak gibi ses geliyo içini açtım sağ hoparlörde hafif çatlak var yapıştırdım tamir ettim bi süre kesildi sonra aynı sorunlar devam etti.hoparlörün normal olmadığını anladım ama volume düğmesinden neden hışırtı geliyo.daha önce başına gelen varmı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

Cevap: or700 v1 arıza

hoparlorun zırıltısınmı kesmek için ses kartını komple sök altındaki lehimleri tazele abicim.

volume potune gelince, 2. el bi v2 almıştım aynı sorun onda da vardı.

Aleti ilk açtığında sesi kısıp açarken haşırt huşurt dio 10 dk sonra herşey normale dönüyor.

Bu arıza, volume potu değiştiğinde sorun giderilmiş oluyor.

teşekkürler salim kardeşim.ben pek anlamam lehimden felan sonra iyice mahvederim cihazı.tamire göndersem ne kadara patlar sence.

normal şartlarda pot parası + işçilik alınır biter.

hoparlor ile ilgli bir sıkıntı yok bu konuda bilgin olsun. Lehimler tazelendiğinde düzeliyor. Uzak değilsen gönder bana ben hallederim.

ben ankaradayım sana uyarsa gönderiyim kardeşim.

tamamdır düğünlerin bittiği gibi gönder abi.

salim abi o bendede oluyor 1 ay once sıfır aldım plusu mesela orgu ilk acım ritim acmadan sesi potnu yarıdan fazla actıgımda hısırtı oluyor az ama ritim acınca o hısırtı kalmıyor sonra ritimi kapatim ses acim olmuyor kendim anlamam ama ılk actıgımda soguktan olabılırmı dıye dsunuyorum ?

tamamdır salim kardeşim sen uygun olduğunda bana özelden dönersin sonra ayrıntıları konuşuruz.teşekkür ederim yardımların için.

salim abi o bendede oluyor 1 ay once sıfır aldım plusu mesela orgu ilk acım ritim acmadan sesi potnu yarıdan fazla actıgımda hısırtı oluyor az ama ritim acınca o hısırtı kalmıyor sonra ritimi kapatim ses acim olmuyor kendim anlamam ama ılk actıgımda soguktan olabılırmı dıye dsunuyorum ?

az ise problem değil. aletin daha yeniymiş 1-2 yıllık aletler yapıyor genelde bunu.

abi çok az zaten ritim acıp kapatınca geçiyor ondan sonra hiç bisey kalmıyor

Moderatör tarafında düzenlendi: