• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Or700'de 2. Ritim Yazışım :)

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
Arkadaşlar Arasıra Kafama Esiyor Canım Sıkılıyor ritim yazmaya çalısıyorum genelde hep yarıda kalır begenmem silerim veya bir yerde saklarım öyle. mustafa sandalın indir şarkısnın girişi çok hoşuma gidiyor. ritimde sadece intro 2 ve 3 yazıldı benzetmeye çalıştım a b c d varsiyonlarıda daaha boş :)

Zippyshare.com

Cevap: Or700'de 2. Ritim Yazışım :)

bizde isterizzzzzz

ritim güzel hocam ellerine sağlık ,yalnız alt yapının sesi biraz fazla gibi geldi, tesisatta ritmin sesini bastırabilir snty ses

hocam orgda iyi çıkıyor ama kayıt alırken boguk çıkıyor efekleri almıyor nedense kablodan veya ses kartından diye düşünüyorum orgun üzerinden çıkan ses ile kayıttaki ile alakası yok.

ritim guzel paylasırsan bizde deneriz ustad

usta bana ritim yazıp paylaşıyorum diye kızıyordun :D fenamı oldu sende başladın paylaşmaya.. iyide kötüde olsa paylaşım olsun yamahacılar yavaştan kıpırdanacak gibi

valla ritmi merk ettim bnde istiyorum paylaşırsan diğer bcd dekileri merak ettim

usta bana ritim yazıp paylaşıyorum diye kızıyordun :D fenamı oldu sende başladın paylaşmaya.. iyide kötüde olsa paylaşım olsun yamahacılar yavaştan kıpırdanacak gibi

yorum benimle ilgili degil sanırımsam :D ben öyle birşey demedim çünkü :D

bcd yok sadece ritimde intro 1 2 var yeni başladım snra dewam edicem bu hali ile paylaşırımda sonra piyasada yarım yarım ritimler dolaşıyor. benim için farketmez paylaşayım hatta üzerine düzenleme veya dewam etmek isteyen etsin.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri