Org çalanlar nerdesin

• Konbuyu başlatan hsnslmz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsnslmz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama
S.a abilerim 3-4 gündür mahsun kırmızıgül- ellerin kadınısın parçasını istiyorum sağolsun bir kaç arkadaşımız paylaştı ama çok amatörce onlar şu org çalan abilerimzi bi sağlamından yapsalar olmazmı hiç yokmu müsait orgçulardaan.

Cevap: Org çalanlar nerdesin

burda orgcu yokturr orgcular kılısede org calarr arkadasım muzısyensen oturp calarsınn cook zor bsy degıll solıstsen kendınee ıyı bır klavyecı bulursann oda ekmek yer sendee

burda orgcu yokturr orgcular kılısede org calarr arkadasım muzısyensen oturp calarsınn cook zor bsy degıll solıstsen kendınee ıyı bır klavyecı bulursann oda ekmek yer sendee

Usta bende yokki klavye çalim ben ben sizlerden rica da bulundum :)

orgcular yapsın versin sonra 50-100 tlye gidin elimizden işimizi alın md paylaşımına karşıyım

orgcular yapsın versin sonra 50-100 tlye gidin elimizden işimizi alın md paylaşımına karşıyım

ya abilerim ne satması ben kendi çapımda evde söylerim şarkı :D sanki mahsun kırmızıgül e rakipmi olcam yoksa canınız sağolsun amaç hobiye katkıda bulunmak :)

ustad sana satıyorsun demedim yanlış anlıyorsun....md sarkıları bazı vatandaşlar alıp düğünlerde önüne oyuncak bi org koyup..leptoptan çalıp sölüyor,,normalde 1piyanist---400-500 tlye iş alacakken 50-150tl arası ölü fiyatlara gidiyor...vede piyasa ölüyor....

ustad sana satıyorsun demedim yanlış anlıyorsun....md sarkıları bazı vatandaşlar alıp düğünlerde önüne oyuncak bi org koyup..leptoptan çalıp sölüyor,,normalde 1piyanist---400-500 tlye iş alacakken 50-150tl arası ölü fiyatlara gidiyor...vede piyasa ölüyor....

Sonuna kadar haklısınız usta

Ewet bedne katiliyorum bu konuya
100 150 FİYATLARA GİDİLİYOR BU NEDENLENDE Işi bilenler işsiz kaliyor.. Md cilerin yuzunden ben bile 150 200 işe cikiyorum .. Artik düğün sahipleri prg kalitesine bakmiyor gurultu olsun yetr verdigi para u-onun için önemli olan .. Müziğin kalitesi tenek çalasann oynarlar hesabi dusnuyorr...
Bu konu yillardir tartisiliyor ama halen devam ediyor millet işin olayini buldu bi laptop giytrik bi amfi.. 2 ve ya 4 kolon walt önemli değil .. Mp3 çaldigi için kaliteli ses çikar nasil olsa .. Toplasan
400 amfi
500 kolonlar desek
300 de potatif dv desek
1200 yapar... Yapma işte okadar da yapar diyeli..

1200 lira sade benim amfinin fiyatii biz kaliteli muzik yapalim diya miilliyarlar dokuyoruz malzeme ye ama gene de bu millete yaranmiyoruz..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ewet bedne katiliyorum bu konuya
100 150 FİYATLARA GİDİLİYOR BU NEDENLENDE Işi bilenler işsiz kaliyor.. Md cilerin yuzunden ben bile 150 200 işe cikiyorum .. Artik düğün sahipleri prg kalitesine bakmiyor gurultu olsun yetr verdigi para u-onun için önemli olan .. Müziğin kalitesi tenek çalasann oynarlar hesabi dusnuyorr...
Bu konu yillardir tartisiliyor ama halen devam ediyor millet işin olayini buldu bi laptop giytrik bi amfi.. 2 ve ya 4 kolon walt önemli değil .. Mp3 çaldigi için kaliteli ses çikar nasil olsa .. Toplasan
400 amfi
500 kolonlar desek
300 de potatif dv desek
1200 yapar... Yapma işte okadar da yapar diyeli..

1200 lira sade benim amfinin fiyatii biz kaliteli muzik yapalim diya miilliyarlar dokuyoruz malzeme ye ama gene de bu millete yaranmiyoruz..

Haklısın usta ama inan ben düğünlere felan gitmem kendi çapımda evde çalarım ki olaya benim açımdan bakılırsa hiç bir düğünde ELLERİN KADINISIN SENİ SEVEMEM ÇALAMAN adamı vururlar :D

arkadaşlar gereksiz bi tartışma içindesiniz tamam hepiniz haklısınız ona diyecek yok ama hsnylmz a çok yüklenilmiş uzatılmamasını rica ediyorum bu sitede md midi paylaşımları oluyor ve bunuda biliyorsunuz bunun için gereksiz duyuyorum bu konunun uzatılmasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...