S.a abilerim 3-4 gündür mahsun kırmızıgül- ellerin kadınısın parçasını istiyorum sağolsun bir kaç arkadaşımız paylaştı ama çok amatörce onlar şu org çalan abilerimzi bi sağlamından yapsalar olmazmı hiç yokmu müsait orgçulardaan.
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
burda orgcu yokturr orgcular kılısede org calarr arkadasım muzısyensen oturp calarsınn cook zor bsy degıll solıstsen kendınee ıyı bır klavyecı bulursann oda ekmek yer sendee
orgcular yapsın versin sonra 50-100 tlye gidin elimizden işimizi alın md paylaşımına karşıyım
ustad sana satıyorsun demedim yanlış anlıyorsun....md sarkıları bazı vatandaşlar alıp düğünlerde önüne oyuncak bi org koyup..leptoptan çalıp sölüyor,,normalde 1piyanist---400-500 tlye iş alacakken 50-150tl arası ölü fiyatlara gidiyor...vede piyasa ölüyor....
Ewet bedne katiliyorum bu konuya
100 150 FİYATLARA GİDİLİYOR BU NEDENLENDE Işi bilenler işsiz kaliyor.. Md cilerin yuzunden ben bile 150 200 işe cikiyorum .. Artik düğün sahipleri prg kalitesine bakmiyor gurultu olsun yetr verdigi para u-onun için önemli olan .. Müziğin kalitesi tenek çalasann oynarlar hesabi dusnuyorr...
Bu konu yillardir tartisiliyor ama halen devam ediyor millet işin olayini buldu bi laptop giytrik bi amfi.. 2 ve ya 4 kolon walt önemli değil .. Mp3 çaldigi için kaliteli ses çikar nasil olsa .. Toplasan
400 amfi
500 kolonlar desek
300 de potatif dv desek
1200 yapar... Yapma işte okadar da yapar diyeli..
1200 lira sade benim amfinin fiyatii biz kaliteli muzik yapalim diya miilliyarlar dokuyoruz malzeme ye ama gene de bu millete yaranmiyoruz..