Org çalanlar nerdesin

• Konbuyu başlatan hsnslmz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Org çalanlar nerdesin

bu konudaki amaç düğünlerde söylemek için istenmemiştir zaten şarkı ölüm töreni için :) zamanım olsaydı yardımcı olurdum ama çok yoğunum şuan kusura bakmayasın .

burda orgcu yokturr orgcular kılısede org calarr arkadasım muzısyensen oturp calarsınn cook zor bsy degıll solıstsen kendınee ıyı bır klavyecı bulursann oda ekmek yer sendee
--------------------------------------------------------
Usta bende yokki klavye çalim ben ben sizlerden rica da bulundum :)
orgcular yapsın versin sonra 50-100 tlye gidin elimizden işimizi alın md paylaşımına karşıyım
ustad sana satıyorsun demedim yanlış anlıyorsun....md sarkıları bazı vatandaşlar alıp düğünlerde önüne oyuncak bi org koyup..leptoptan çalıp sölüyor,,normalde 1piyanist---400-500 tlye iş alacakken 50-150tl arası ölü fiyatlara gidiyor...vede piyasa ölüyor....
-------------------------------------------------------
ya abilerim ne satması ben kendi çapımda evde söylerim şarkı :D sanki mahsun kırmızıgül e rakipmi olcam yoksa canınız sağolsun amaç hobiye katkıda bulunmak :)
------------------------------------------------------

ilhan57fb ve piyanist888 kardeşlerimin helel be size agzınıza dilinize sağlık...en doğruyu söyluyorsunuz...md..nin özellikle oyunhavasının paylasılmasına bende karsıyım.....

adam sana satıyorsun dememiş ki...50--100 TL ye işe gidiyorsunuz demiş..sende ya iyi okumamşın yada işine öyle geldiği için satmıyorum demişin yani ne alkaysa.....

ama sen böyle demişssen tamadır..konuyu anlaşılmıştır....fazla uzatmayalım.....
Sonuna kadar haklısınız usta

-------------------------------------------------------

------------------------------------------------------

ilhan57fb ve piyanist888 kardeşlerimin helel be size agzınıza dilinize sağlık...en doğruyu söyluyorsunuz...md..nin özellikle oyunhavasının paylasılmasına bende karsıyım.....

adam sana satıyorsun dememiş ki...50--100 TL ye işe gidiyorsunuz demiş..sende ya iyi okumamşın yada işine öyle geldiği için satmıyorum demişin yani ne alkaysa.....

ama sen böyle demişssen tamadır..konuyu anlaşılmıştır....fazla uzatmayalım.....

ustad zaten piyanist olanlar beni anlıyorlar saygılarımla

arkadaşlar paylaşım güzeldir neden kalp kırıyorsunuz her şey paramı var olan var buyur kardeşder yok olan bişey söylemez her kez kendi ekmeyini yer bu nasıl düşmanca bir tavır böyle benim bildiğim müzisyen insan duygulu sevecen insandır ama maşallah bazıları paraya taman varlıklara dönmüş gibi

ayrıca şunuda belirtelim gercek müzisyenle düğün müzisyenlerinide karıştırmayalım lütfen, müzisyen üretendir, üretmeyip müzsisyenlerin parcalarını calan kimse bana müzisyenim demesin, ha laptop çalıp eğlendirmişsin insanı ha klavye, üretim varmı üretim, kaliteli müzisyenlerin hiç biri işsiz kalma kaygısı duymaz, eğer duyarsa onda kalite yoktur, biraz kendini araştırsın ben kimim neyim diye, iki oyun havası çalmakla 5 -10 parca çalıp söylemekle müzisyen olunmuyor beyler lütfen ...

ayrıca şunuda belirtelim gercek müzisyenle düğün müzisyenlerinide karıştırmayalım lütfen, müzisyen üretendir, üretmeyip müzsisyenlerin parcalarını calan kimse bana müzisyenim demesin, ha laptop çalıp eğlendirmişsin insanı ha klavye, üretim varmı üretim, kaliteli müzisyenlerin hiç biri işsiz kalma kaygısı duymaz, eğer duyarsa onda kalite yoktur, biraz kendini araştırsın ben kimim neyim diye, iki oyun havası çalmakla 5 -10 parca çalıp söylemekle müzisyen olunmuyor beyler lütfen ...

sen ne ahkam kesiyorsun arkadasım bir şey biliyormuş gibi... kaç tane tanıdık abilerim işsiz güçsüz elinde sazı gitarı darbukası evinde oturuyor bi yerden iş gelsede çalsam diye ... ayıp denen bişi var ..konuşmuyacam yazmayacam diyorum ... muzisyen ince olurmuş yok bilmem ne olurmuş..ince olurda kazanacagı parayıda düşünür ...konsere çağır bakalım bülent ersoyu yada tarkanı sana bedava söyleyecek yada çalacakmı muzisyenleri yada kendileri ...ordan klavyenin arkasına geçipte yazmakla bitmiyor bu işler arkadaş...
ben ; eşşek yüküyle 10 kolon bunun ayagı poveri cihazı kablosu ışık sistemi taşıyacam çalıp söyleyecem program yapacam...
oda ; gelecek 2 kolon 1 anfi çal babam mp3 ü.. 2-3 tanede slow şarkı oku md den ...sonra gelip bana ders vereceksin ... yok yaaa

usta milyarları döküpte bedavaya gidecek müzisyen tanımıyorum ben...eger bedava yaparım diyen varsa gelsin yanımda çalışsın,,,

eminimki senin bu siteye girmendeki amacın burdan birkaç tane okuyacagın tarzda md bulmak ve bu şarkıları chat sitelerinde dj lik yaparken söylemektir...çünkü bu tip bir sürü amele tanıyorum ben...
isterseniz ban atın ama kimsede...sokakta çalıyoruz diye org çalan kişilerin yaptıklarını ayaklar altına almasın...orgun start-stopunu bile bilen kişi benim için degerlidir...

arkadaşlar gereksiz bi tartışma içindesiniz tamam hepiniz haklısınız ona diyecek yok ama hsnylmz a çok yüklenilmiş uzatılmamasını rica ediyorum bu sitede md midi paylaşımları oluyor ve bunuda biliyorsunuz bunun için gereksiz duyuyorum bu konunun uzatılmasını

Derin bi nefes almama yardımcı olacak birilerini bekliyordum :D teşekkürler valla

Yuh be bir konu açtik millet birbirine girmiş sanki düğünde ellerin kadinisin parçasini çalacağiz arkadaşlar ben bilmem org çalmayi evde söylerim inanin utandirdiniz yav milletde beni 50-100 liraya düğünlere gidiyor sanacak tamam admin arkaaşimiz konu kapatilsin ALLAH İÇİN

Bu konuda niye böyle bir polemik yaşandı anlamadım arkadaşlar. İsteği isteyenle, md yi paylaşan kişiler arasına ne diye giriyorsunuz ortaya niye polemik atıyorsunuz. Özellikle niye bu konu seçildi anlamıyorum hakikaten düğünde söylenecek bir parça değil söylense nolacak ki herkesin kazancı kendine. Sitede binlerce md var şimdi düğünde çalacaklar üstüne okuyacaklar diye hepsini kaldıralım mı o zaman sitede org için set de paylaşılmasın onlarıda para ile alsın herkes o zaman , böyle bir düşünce tarzı böyle bir yaklaşım olamaz. Polemik yaratan arkadaşlar için söylüyorum mesajlarınızın içeriğinde aşağılayıcı sözler hakaret kullanmayınız. Burası seviyeli kaliteli müzisyen sitesi. Bu mesajımı da uyarı olarak alın bir 2. si olmayacak.Konu Kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...