• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Org Dersleri ,Müzik Eğitimi 0543 232 91 22

gitarhocası

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Katılım
26 Haz 2012
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Enst.
gitar , piyano, org
Gitar Dersleri ,Müzik Eğitimi 0543 232 91 22

Gitar internetten veya eskimiş metodlarla öğretilemez. Yoksa düş kırıklığına uğrayıp ben bunu beceremiyorum deyip Gitar dan soğuyabilirsiniz .Onun için birebir Gitar dersi almalısınız . Bu iş kurslarla da olmaz . Her Gitar öğrencisinin öğrenmek istediği şarkılar veya bu işi kendine yetecek kadar mı yoksa profesyonelce mi öğrenmek isteği farklıdır . Eğitici bunları göz önüne alıp her öğrenciye ayrı Metod uygulamalıdır . Ve bu Metodlarda yıllarca eskiye dayanan , bir çok eğitimcinin takip ettiği ve öğrenciyi bunaltıp yıldıran ve Gitar dan soğutan Metodlar olmamalıdır. Öğrenci Notayı , Tab okumayı ve Armoni bilgilerini sevdiği şarkılarla öğrenirse Gitara daha bir heyacanla sarılacak ve severek öğrenecektir. Benim düşüncem budur. Sizde yukarıda yazdıklarımı haklı buluyorsanız beni arayın ve Gitar çalmayı öğrenin .
Taci Baran . 0543 232 91 22
 
Org çalmak istiyorsunuz ama gittiğiniz kurslarda veya internetteki org dersleri sitelerinde
bunu başaramadınız . Çok normal ; Çünkü İnternetten veya kurslardan bunu öğrenmek çok zor. Bire bir ders almalısınız. Ayrıca eski klasikleşmiş metodlarla değil her öğrenciye özel metodlarla öğrenmelisiniz . Yoksa benim Org çalmaya yeteneğim yok diye Org dan soğuyabilirsiniz .Halbuki sizin istediğiniz güncel şarkılarla Org çalmayı ve Akor bilgisini severek ve kolayca öğrenebilirsiniz. Onun için her öğrenciye ayrı metod diyorum. Herkesin öğrenmek istediği seviyeler farklıdır .Kimi profosyonel olup sahnelerde çalmak ister , kimi sadece kendine ve sevdiklerine çalmak ister .Hepsine aynı metod uygulanamaz . Siz de aynı düşüncedeyseniz beni arayın size uygun metodla bu işe başlayalım ve artık siz de Org çalmaya başlayın.

Taci Baran . 0543 232 91 22
 
Piyano Dersi , Müzik Eğitimi 0543 232 91 22

Siz veya çocuğunuz Piyano öğrenmek istiyorsunuz ama zor olduğunu düşünüyorsunuz veya denediniz fakat bir türlü öğrenemediniz. İnanın suç sizde değil ,size piyano yu yüz yıllık metodlarla öğretmeye çalışanlarda . Türkiye de Piyano eğitimi deyince eğitmenlerin aklına bu eski metodlarla Piyano öğretmek geliyor. Öğrenci de çalışırken hiç anlamadığı kulağının alışık olmadığı bu egzersizlerle sıkılıp Piyano öğrenmenin zor olduğunu veya kendisinin buna kabiliyeti olmadığını düşünüyor . Tamamen yanlış . Eğer Piyano ile konserler , resitaller vermeyi düşünüyorsa ve uzun yıllar Piyano eğitimi almak istiyorsa ve çok büyük sabıra sahipse tabii ki bu eski metodlarla da öğrenebilir. Ama her insanın öğrenmek istedikleri farklıdır. Kimi sadece kendi ve sevdikleri için çalmak isteyebilir . Eğer onlara bu eski ve ağır metodlarla ders vermeye devam edersek kısa zamanda onları Piyano ve müzikten soğuturuz. Halbuki Piyano öğrenirken onlara sevdiği şarkılarla çalışmalar verirsek isteyerek ve heyecanla Piyano öğreneceklerdir .Onun için her öğrenciye ayrı metod uygulamak gerekir. Eğer siz de aynı düşüncedeyseniz beni arayın. Size hangi tarz müzikle ( Bu Türk müziği ,pop müziği veya artık klasikleşmiş batı müziği olabilir.) hangi metodu uygulayacağımıza karar verip derslere başlayalım. Ve siz artık Piyano çalmaya başlayın.
Taci Baran . 0543 232 91 22
 

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst