• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Org fiyatlarındaki insafsızlık

Katılım
14 Şub 2023
Mesajlar
13
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Yaş
69
Enst.
Yamaha psr9000
Birkaç haftadır PA80 araştırıyorum. Fiyatlar geçen günlerde 4000 liradan başladı yavaş yavaş artmaya başladı. Sanki tüm satıcılar anlaşmış gibi biri artırınca diğeri üstüne daha fazla koymaya başladı. Hadi ben gerçek piyasasını bilmiyorum diyelim. Siz ne dersiniz? Bu cihazlar altın kaplama falan da ben mi bihaberim. Bu istekler vicdana, sığar mı? Bencillik değil midir? Kendileri almaya kalkışsa "Pazarlık sünnettir." diyerek yarı fiyatına almaya kalkışır, ürünü karalamak için de demedikleri laf kalmaz. Ama satmaya gelince mübarek bulunmaz Hint kumaşı olup çıkıyor ve piyasayı yukarı çekmeyi marifet biliyorlar.

Ayrıca şunun da bilinmesini isterim. Kendi adıma 8 değil 10.000 de olsa alabilirim. Ama bunun resmen enayilik olacağı kanısındayım. Mesele bu değil. Bu konuya merak eden yeni yetişen meraklı gençlerin önünü böyle tıkamak olduğunu düşünüyorum. Her şeyin bir bedeli vardır, hakkıdır. Amma ve lakin insaf denen maneviyatı da elden bırakmamk gerekmez mi? Kimse kusura bakmasın, özellikle AL SATÇILARIN bu olayda suçları çok fazla. Dolayısıyla bu yaptıklarını, piyasayı yükseltmelerini şiddetle kınıyorum.

Ne zaman ki kendimizi karşımızdakinin yerine koymayı başarabiliriz, işte o zaman her şeyin çok farklı ve güzel olduğu hissini tadabiliriz. Bu duyguların tüm gönüllerde yeşermesi umuduyla.

Yanılıyorsam PA 80 satıcılarından kerhen de olsa özür dilerim.

Not: Şunu da özellikle belirtmek isterim: Satıcı "çok temiz" diye de göğsünü gere gere not düşmüş. Resimlere baktığınızda ne kadar doğru olduğunu anlamak için bilir kişi olmak gerekmiyor.
İyi niyetli ve dürüst satıcıları tenzih ederim.
 

Ekli dosyalar

  • pa80.PNG
    pa80.PNG
    167 KB · Görülen: 124
Son düzenleme:
Şimdi pa80 biraz eski bi alet yani temizini bulmak zor benim var mesala çok temiz ben satmaya kıyamadım bi de pa80 e çok set var sürekli.çalışma var baya iyi kartlar çıktı alet güncelliğini koruyor ve kullanımı kolay hafif sesi de çok temiz.çıkıyor bu alet kendisiyle aynı dönem çıkan bütün aletlerden daha pahalıdır her zaman ama şu var bu kadar eder mi o konu tartışılır sonuçta internete istediğini yazar bakalım 9 deince 9 a satabiliomu o da var saygılar
 
Zam üstüne zam oluyor.. ben pa800 ü zam olmadan önce 4000 tl sattım. 2 ay içinde zam dan sonra 8000 tl faiş fiyatla gördüm. :/ dolar karşısında tl sönük bir şekilde alıp gidiyor..
şu anda
1 Dolar=18.8564 TL
100 dolar 1900 tl
500 dolar 9431.35
ben bildim bileli dolarla alıyorduk müzik aletlerini..

allah sonumuzu hayır eylesin..
 
bende 3 yıl once 3900 e pa 800 sattım 256 ram mp3 board ...malum maddı sıkıntı ...suan takrar almak ıstedım 25 bın yazan bıle olmus ...artık tekrar korga donmemek uzere vazgectım ..sadece pa 80 de degıl tum markalarda acaıp ılanlara rastladım . ahlak denen bır kavram var ama malesef...........
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst