• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OYUN POTPORİ 2014 (Altyapı) - Yamaha A2000 Emo USB (Musty55)

Cevap: OYUN POTPORİ 2014 (Altyapı) - Yamaha A2000 Emo USB (Musty55)

eyvallah üstad güzel olmuş eline yüreğine sağlık..

çok teşekkürler emeğinize sağlık

Danke schön...

saol kardesim süper olmus

Başta TSM. ve bizler aranjman dediğimiz o yıllarda müzikle ilişkimi gençliğimden bu yana hiç bir zaman aksettirmedim. Güzeldi de ama. THM. ile yeni yeni bağdaşıp ne tür kıymete (hazineye) sahip olduğumuzu yeni anlıyorum, (herhalde yaşlılığın verdiği bir duygusallıkla) Yazık, o boş geçen türküsüz zamanlarıma. Sağ olduğumuz müddetçe hiç bir şey geç değildir. Yeterki fark et. Velhasıl, Zorty55 nickli üye kardeşim, illaki diğer arkadaşlarımızda çok başarılı lütfen alınmasınlar, takdir ediyorum. Acemiliğime versinler. Seninki pek hoş olmuş be birader ve müzik yorumcusu olamam haşa. Çok güzel olmuşta acaba araya nefesli (zurna, kaval, ney, mey vs.) katsan daha zengin olmazmıydı. Mademki klavye kullanıyoruz, her türlü zenginlik parmaklarımızın altında öyle değlmi? Naçizane fikrim. Müzik çalışmalarını şiddetle en kısa zamanda devamını bekliyorum, Araya TSM. de sıkıştırırsan, değme benim keyfime. Hoşçakal, daha daha yeniliklerle kal der ve ayrıca teşekkürlerimi sunarım...........

Moderatör tarafında düzenlendi:

ellerine sağlık potpori şarkı isimlerinide yazarsan sevinirim

Süper olmuş emeğine sağlık