Pa 1x çalarken drum değiştirme

yakupatık

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa 1x pro
arkadaşlar pa 1x pro rtim çalarken drum kit değiştirme yapabilirmim yapılırsa naıl olacak bılen anlatırsa cok memnun olurum saygılarımla hayırlı bayramlar......

Cevap: Pa 1x çalarken drum değiştirme

orgun başında değilim, şuan çalışıyorum ancak yanlış hatırlamıyorsam; ana ekranda VOLUME sekmesi seçiliyken TRK.SEL tuşu ile DRUM, PERC. ACC. vs. gördüğümüz zaman DRUM, PERC, ACC, vs hangisini değiştirmek istiyorsak ismini tıkladığımızda (örnek: DRUM üzerinde bulunan "Best Kit") liste açılır. Buradan çalan ritime uygun olanı seçip drum kitini değiştirebiliriz. Bu arada ekranın sağ üst kısmında bulunan ORIGINAL yazısının bulunduğu kutucuktaki işaret kalkar. Tekrar orijinal drum kitleri kullanacaksak bu kutucuğu işaretlediğimizde orijinal drum kitler ile çalmaya devam eder...

allah gucunu kuvvetını artırsın kolay gelsın verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkur ederım cok ısıme yaradı hayırlı bayramlar.........

Allah razı olsun, yardımcı olabildiğime sevindim.

hemde tam ısabet aynen dedıklerınızı yaptım oldu tabıkı orjınal kıt gıbı olmuyor ama bazıları tutyor gıbı yınede cok tesekkur ederım saglıcak ve saygılarımla.......

benim de sık kullandığım bir yöntemdir ama içindeki seslerin sıralaması aynı olan kitlerin seçilmesi gerekir...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri