• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa 50

cilgincihan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland G 800
Arkadaslar, Korg Pa 80 ritimleri, Korg pa 50e olurmu? Yani benim Pa50 okurmu Ritimleri?

Cevap: Pa 50

aciiiiiiiiiiiiiiLLLLLL yardım arkadaslar bende pa55tr var ama ses yüklemeye calıştım ve orgun sesi kaydı yani 2 tuş geriye geldi her zamanki basladığım yerden değilde 2 tuş geriye geldi ne yapıcam yardımlarınızı bekliyorum saygılarr...

Arkadaslar, Korg Pa 80 ritimleri, Korg pa 50e olurmu? Yani benim Pa50 okurmu Ritimleri?

kardeşim bende pa50 vardı buyaz değiştirdim pa80 aldım.. çok uğraştım ama nafile tam anlamıyla olmuyo ritimler. pa80 kartsız setlerden indir yükle sonra tek tek ritim kitlerini değiştirerek dene en uygun olanı bul kaydet bazı ritimler olur gibi gelio ama cihaza bağlayınca çok kötü gelio kulağa. tarzın ne bilmiorum ama dene belki aradığın gibi birkaç ritim uyarlayabilirsin. bu dediğim kartsız pa50 için geçerli sendeki kartlı ise ozaman iş değişir normal pa80 ritimlerini okur. kartsızlarda pa60 setlerini okuyor bilgin olsun. kolay gelsin..

aciiiiiiiiiiiiiiLLLLLL yardım arkadaslar bende pa55tr var ama ses yüklemeye calıştım ve orgun sesi kaydı yani 2 tuş geriye geldi her zamanki basladığım yerden değilde 2 tuş geriye geldi ne yapıcam yardımlarınızı bekliyorum saygılarr...

hocam bu dediğn nasıl oldu pek anlayamadım ama önce global dosyası yükle ayarlar eski haline döner büyük ihtimalle. oda olmazsa restore dosyalarını yüklersin ki bu biraz uğraştırabilir. kolay gelsin