Pa 500 e sample atmışlar

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 12K
Cevap: Pa 500 e sample atmışlar

siz bir kullanıcısınız size kimse bir şey yapamaz.

Bu kadar ugrasmaya degmez pa800 fiyatina gelir ve firmalarla sorun yasanir.
Bende yapmis oldugum alete bir sürü emniyet noktalari koydum hardware ve yazilim bazinda ayrica patentler alindi haklarimi korumak icin.
Insallah subart mart 2012 aylarinda bitecek bir sorun cikmazsa.

kardes bunlar iranca konusuyor pa500 yuzu pa 800 yuz yapmislar yani iranlilar anlasildi

Can abi benim yamaha a1000 de mp3te var mikrofon girişide var ben orgu kullanıyorum pa800 alıcam bu yuzden satıyorum sorun olurmu hocam

usta a 1000 demi var bi demo paylaşabilirmisin görüntülü olarak ve nerde yaptırdın

bence farsça konuşuyor adam.arapçaya çok benzemiyor.iranlı bunlar iranlı derim ben...

abiler bu pa500 e sample olayı bence şoyle: bu orgun hafızası silinebilir deilmi?evet silinebilir şimdi nand format atınca org sıfırlanmıyormu evt sıfrlanıyor nand formatladıktan sonra pa800 os yukleyebiliriz ama ram yukseltmek gerek bu sitede var pa500 sample ile ilgili site farscadır.İŞTE SİTE:?? ???? ? ????? Pa500 ?????

potomat arkadaşın verdiği sitede bir araştırma yaptım bu adamlar aşağıda verdiğim maddeleri pa 500 e uygulayıp kendileri satıyolar yani anlıcanız org pa 800 oluyor artı pa 500 de ram takma yeri varmış haberiniz ola bu yazıdan böyle anlaşılıyor artı herşey ram ile yazılıma bakıyor bu adamlar yapış kullanıyorlar bize nezaman gelir orası muamma

linkte bu
http://translate.googleusercontent....tid=18&usg=ALkJrhhx9QdK22LUDn5wdpG_0XHfyro8wg

1 - Renkli LCD (renkli LCD sadece monte edilebilir) var
2 - 64 128 kopya ve RAM Örnek 256 MB
3 - (Oriental, yerel, Mvzykant, Türk, vb) Klavye Pa500 tüm sürümleri yüklü
4 - Mp3 ve vokal kurulacak
5 - ithalat ve ihracat ve doğrudan Wav Örnek ve KMP düzenleyerek örnek dilim
6 - Bağlantı USB flash bellek ve 256 GB'a kadar sabit disk kapasitesi
7 - Çalışan setleri Pa800, PA1X, Pa2x (fazla RAM cihaz desteği - versiyona bağlı olarak)

Moderatör tarafında düzenlendi:

evt kuscy kardeş benim ve seninde dedigin gibi iş ram olayına bakıyor yoksa pa800 OS okuyor pa500 ben denedim tam yuklemeye gececek error veriyor cunku yer yok yanı olay bir 256 rama bakıyor:)

işte kanıt bu bence:pa800 64mb ram
view-pic-img.html

pa500 içi:
view-pic-img.html

pa800 içi:
view-pic-img.html